Boogie Boy met eigen docusoap bij JIM

zaterdag 25 augustus 2007

Na Regi krijgt nu ook Paul Ambach, beter gekend als Boogie Boy, zijn dochter Marilyn en zoon Nathan hun eigen docusoap op JIM. Paul en zijn gezin gooien de deuren van Boogie Wonderland wagenwijd open, en nemen de kijkers mee op pad doorheen het wonderbaarlijke land van Boogie Boy himself.

De k

ijkers zijn getuige van hoe de pater familias zijn DVD lanceert en een bezoek brengt aan zijn bekende vrienden. Zoon Nathan gaat van start met zijn muziek & DJ-carričre en dochter Marilyn woont in Israël en is music consulente daarnaast is ze volop bezig met het maken van haar eigen deuntjes.

Jacques, de broer uit Australië, komt op bezoek en maakt Antwerpen onveilig. En tenslotte hebben we nog Stanneke, vriend aan huis, die voor heel wat leven in de brouwerij zorgt. Aan plezier ontbreekt het niet ten huize Ambach, zo nu en dan pikken ze een optreden mee, gaan ze naar een Joods feestje of nemen ze de privé-jet naar Spanje.

Stof genoeg dus om de kijkers aan de buis gekluisterd te houden.

'Boogie Wonderland', vanaf september nieuw op JIM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financiële middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers