Boogie Boy met eigen docusoap bij JIM

zaterdag 25 augustus 2007

Na Regi krijgt nu ook Paul Ambach, beter gekend als Boogie Boy, zijn dochter Marilyn en zoon Nathan hun eigen docusoap op JIM. Paul en zijn gezin gooien de deuren van Boogie Wonderland wagenwijd open, en nemen de kijkers mee op pad doorheen het wonderbaarlijke land van Boogie Boy himself.

De k

ijkers zijn getuige van hoe de pater familias zijn DVD lanceert en een bezoek brengt aan zijn bekende vrienden. Zoon Nathan gaat van start met zijn muziek & DJ-carrière en dochter Marilyn woont in Israël en is music consulente daarnaast is ze volop bezig met het maken van haar eigen deuntjes.

Jacques, de broer uit Australië, komt op bezoek en maakt Antwerpen onveilig. En tenslotte hebben we nog Stanneke, vriend aan huis, die voor heel wat leven in de brouwerij zorgt. Aan plezier ontbreekt het niet ten huize Ambach, zo nu en dan pikken ze een optreden mee, gaan ze naar een Joods feestje of nemen ze de privé-jet naar Spanje.

Stof genoeg dus om de kijkers aan de buis gekluisterd te houden.

'Boogie Wonderland', vanaf september nieuw op JIM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers