Boma en Pascalleke zoeken trouwers voor liveshow 'Kom op tegen Kanker'

dinsdag 22 februari 2011

Wie op een leuke manier een steentje wil bijdragen aan 'Kom op tegen Kanker', kan dat. Balthazar Boma en Pascalleke uit 'F.C. De Kampioenen' roepen iedereen op om tijdens de 'Kom op tegen Kanker'-show van zaterdag 26 februari net als zij in trouwkleding naar de studio te komen. Als honderd mensen in trouwjurk of trouwkostuum opdagen, stort G4S Cash Solutions Belgium twintigduizend euro voor 'Kom op tegen Kanker'.

Zaterdag 26 februari is niet alleen een belangrijke dag voor 'Kom op tegen Kanker' maar ook voor 'F.C. De Kampioenen'. Tussen de twee delen van de liveshow van 'Kom op tegen Kanker' wordt immers de allerlaatste aflevering van 'F.C. De Kampioenen' uitgezonden, een aflevering waarin bovendien nogal wat wordt afgetrouwd.


Boma en Pascale
'F.C. De Kampioenen'-personages Balthasar Boma (Marijn Devalck) en Pascale De Backer (Danni Heylen) zullen in de 'Kom op tegen Kanker'-show hun opwachting maken in hun trouwkleren. Balthasar trouwt in de laatste aflevering immers met zijn geliefde Goedele (Machteld Timmermans) en Pascale belooft in diezelfde aflevering eeuwige trouw aan Maurice (Tuur De Weert). Ze hebben bovendien een weddenschap afgesloten. Pascale roept mannelijk Vlaanderen vanaf dinsdag 22 februari op Eén op om massaal in trouwpak naar de studio van 'Kom op tegen Kanker' te komen. Balthasar doet op zijn beurt een warme oproep om zo veel mogelijk bruiden naar de studio te lokken. Wie het meeste volk op de been brengt, wint.

20.000 euro
Maar er staat meer op het spel dan de persoonlijke eer van Balthasar of Pascale. Als 'Kom op tegen Kanker' erin slaagt om op zaterdag 26 februari honderd mensen in trouwkleren in de studio te verzamelen, stort G4S Cash Solutions Belgium twintigduizend euro aan 'Kom op tegen Kanker'. Geld dat broodnodig is om leukemiepatiënten te helpen die niet gebaat zijn met de klassieke behandelingen. Door geld in te zamelen voor een betere en grootschaligere inzameling van navelstrengbloed met stamcellen, geeft 'Kom op tegen Kanker' hen een laatste kans op overleven.

Kom in trouwkledij naar de liveshow en steun 'Kom op tegen Kanker'
Wil je 'Kom op tegen Kanker' steunen, maar weet je niet hoe? Heb je er altijd van gedroomd om een kijkje te nemen achter de schermen van een grote tv-show? Of wil je nog eens iets doen met de trouwkleren die op zolder stof liggen te vergaren? Kom dan in trouwkleding naar de liveshow en steun 'Kom op tegen Kanker'! Als 'Kom op tegen Kanker' erin slaagt om op zaterdag 26 februari honderd kijkers in trouwjurk of trouwpak te verzamelen in de studio, stort G4S Cash Solutions Belgium twintigduizend euro voor 'Kom op tegen Kanker'. Met dat geld kan 'Kom op tegen Kanker' de inzameling van navelstrengbloed steunen; navelstrengbloed waaruit stamcellen kunnen worden gewonnen. Die zijn levensbelangrijk, want voor leukemiepatiënten bij wie de klassieke behandelingen niet aanslaan, biedt een stamceltransplantatie vaak een laatste kans op overleven.

Wie erbij wil zijn, kan zich nu al inschrijven via http://www.een.be/komoptegenkanker.

'Kom op tegen Kanker'-show, zaterdag 26 februari om 20.05 uur en start van het tweede deel om 21.40 uur op Eén.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
kotk

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers