Binnenkort weer Trofee-tijd bij TV-Visie

vrijdag 21 november 2008

Het einde van het jaar heeft zo zijn jaarlijkse tradities. De Sportpaleisconcerten van Clouseau, eindejaarslijstjes op de radio en de BOB-campagne voor veiliger verkeer. Ook TV-Visie heeft zijn jaarlijks evenement tijdens de maanden december en januari: de TV-Visie Trofee! En dit jaar is dat niet anders.

V


oor het derde jaar op rij komt TV-Visie met de veelgeprezen TV-Visie Trofee. 'De Slimste Mens Ter Wereld' ging met de TV-Visie Trofee 2006 aan de haal. In 2007 gooiden we het over een andere boeg. We deelden verschillende trofeeën uit in een tiental categorieën.

In de categorie Presentator ging Erik Van Looy met de prijs lopen, de beste presentatrice was Francesca Vanthielen. Bij de spelprogramma's was 'De Slimste Mens' opnieuw winnaar en Francesca viel een tweede keer in de prijs met 'Sterren Op Het Ijs' als beste showprogramma. 'Witse' ging met de fictietrofee lopen, en Eén viel nog meer in de smaak met als beste nieuwsprogramma 'Het Journaal' én als beste zender. Tenslotte verkozen we ook de blunder, topper en trend van het jaar. Die prijzen gingen respectievelijk naar de belspelletjes, 'Flikken' en herhalingen.

De TV-Visie Trofee is vooral een prijs van jou. De TV-Visie-bezoeker brengt zijn stem uit en lauwert de programma's en tv-gezichten waarvan hij vindt dat ze het verdienen. Ook dit jaar is dat het geval. Voor de editie 2008 gaan we verder op het elan van vorig jaar. Dit jaar reduceren we wel het aantal categorieën naar vijf.

We gaan op zoek naar Dé revelatie van 2008, Het Leukste Mannelijke Televisiegezicht, Het Leukste Vrouwelijke Televisiegezicht, De TV-Flop van het jaar én Het Opvallendste TV-Nieuws van 2008.

Per categorie nomineerde onze redactie tien namen waaruit jullie kunnen kiezen. De genomineerden maken we binnenkort bekend. Tot dat moment blijft het nog héél even een verrassing. Hou TV-Visie dus de komende dagen héél goed in de gaten.

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op Eén.

Dossiers