Binnenkort weer Trofee-tijd bij TV-Visie

vrijdag 21 november 2008

Het einde van het jaar heeft zo zijn jaarlijkse tradities. De Sportpaleisconcerten van Clouseau, eindejaarslijstjes op de radio en de BOB-campagne voor veiliger verkeer. Ook TV-Visie heeft zijn jaarlijks evenement tijdens de maanden december en januari: de TV-Visie Trofee! En dit jaar is dat niet anders.

V


oor het derde jaar op rij komt TV-Visie met de veelgeprezen TV-Visie Trofee. 'De Slimste Mens Ter Wereld' ging met de TV-Visie Trofee 2006 aan de haal. In 2007 gooiden we het over een andere boeg. We deelden verschillende trofeen uit in een tiental categorien.

In de categorie Presentator ging Erik Van Looy met de prijs lopen, de beste presentatrice was Francesca Vanthielen. Bij de spelprogramma's was 'De Slimste Mens' opnieuw winnaar en Francesca viel een tweede keer in de prijs met 'Sterren Op Het Ijs' als beste showprogramma. 'Witse' ging met de fictietrofee lopen, en En viel nog meer in de smaak met als beste nieuwsprogramma 'Het Journaal' n als beste zender. Tenslotte verkozen we ook de blunder, topper en trend van het jaar. Die prijzen gingen respectievelijk naar de belspelletjes, 'Flikken' en herhalingen.

De TV-Visie Trofee is vooral een prijs van jou. De TV-Visie-bezoeker brengt zijn stem uit en lauwert de programma's en tv-gezichten waarvan hij vindt dat ze het verdienen. Ook dit jaar is dat het geval. Voor de editie 2008 gaan we verder op het elan van vorig jaar. Dit jaar reduceren we wel het aantal categorien naar vijf.

We gaan op zoek naar D revelatie van 2008, Het Leukste Mannelijke Televisiegezicht, Het Leukste Vrouwelijke Televisiegezicht, De TV-Flop van het jaar n Het Opvallendste TV-Nieuws van 2008.

Per categorie nomineerde onze redactie tien namen waaruit jullie kunnen kiezen. De genomineerden maken we binnenkort bekend. Tot dat moment blijft het nog hl even een verrassing. Hou TV-Visie dus de komende dagen hl goed in de gaten.

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers