Binnenkort op VTM: 'Just The Two Of Us'

dinsdag 26 september 2006

Een week na de finale van 'Dancing On Ice' op VTM start het nieuwe 'Just The Two Of Us'. Daarin worden Vlaamse artiesten gekoppeld aan een niet zingende BV.

N


u de start van 'Just The Two Of Us' dichterbij komt, raken ook de eerste namen van deelnemers bekend. In de Dag Allemaal van deze week staat te lezen dat Rob Vanoudenhoven een muzikaal koppel zal vormen met Isabelle A. Dat zou meteen de terugkeer van Rob op het VTM-scherm betekenen na het floppen van zijn programma 'Robland' eerder dit jaar. Andere koppels die zouden deelnemen zijn : Jo De Poorter met Chadia Cambie , Kathy Pauwels en Jan Schepens , Nicolas van Debby Pfaff met Claudia van Spark en tenslotte Rani De Coninck met Gunther Neefs. 'Just The Two Of Us' wordt gepresenteerd door Evi Hanssen en Staf Coppens.

Bron: Dag Allemaal

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers