Binnenkort nieuw bij VT4: fanatieke bewondering in 'Superfans'

dinsdag 25 oktober 2011

Het gloednieuwe VT4-programma 'Superfans' volgt het leven van enkele Vlaamse fans op de voet. Dat leven staat voor een groot deel in het teken van hun idolen. Of het nu gaat om Sven Nys, Ray Charles, K3 of Eddy Merckx, elke nationale of internationale vedette kan steeds rekenen op een clubje hevige, fanatieke bewonderaars die hun held(en) van dichtbij willen steunen.

Ze vereeuwigen hun idolen in de vorm van een tatoeage, ze offeren slaapkamers aan krantenknipsels en ze leggen heel wat kilometers af in de hoop een glimp van hun favoriete ster op te vangen. Maar fanatiek fanschap betekent ook meer dan dat. Het is een manier om te ontsnappen aan het leven van alledag, om emoties kwijt te kunnen én om ergens bij te horen, want fan ben je nooit alleen.

VT4 volgt in 'Superfans' onder andere een trouwe fan van de blinde zanger en pianist Ray Charles. Maar ook de sportievere fans krijgen aandacht. Sylvia, Karine en Rita zijn Sven Nys-supporters in hart en nieren. Een paar generaties jonger zijn de drie goede vriendinnen Talita, Kimberly en Lisa. Zij volgen Ian Thomas van op de eerste rij. Maar er is ook Viviane. Haar hart slaat niet enkel voor haar eigen man, maar zeker en vast ook voor de Vlaamse charmezanger Willy Sommers. Voor ieder wat wils dus, vanaf woensdag 9 november in 'Superfans' op VT4.


DOSSIER: Najaar 2011: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
VT4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers