'Big Brother' smijt met geld over Tongeren

zaterdag 31 maart 2007

De eerste code is gekraakt! De nieuwe dames van 'Big Brother' lieten dan ook 20.000 euro dwarrelen over de markt van Tongeren. Het is meteen ook het startschot voor Veroniqie, Teresa en Nathalie voor hun avontuur in het 'Big Brother'-huis.

Z


aterdagochtend werden deze drie dames opgesloten in een glazen kooi boven Tongeren. Langzaam maar zeker stroomde de markt van Tongeren vol met nieuwsgierige kijkers. Hun geduld werd pas beloond ron 14.00 uur. Dan liet de gerechtsdeurwaarder weten dat iemand de code gekraakt had. Veronique, Teresa en Nathalie openden het koffertje met 20.000 euro en mochten gedurende een tiental minuten het geld door de lucht gooien.

Morgen wordt de stunt nog eens herhaald. Dan zullen het de nieuwe mannen zijn, die op het marktplein van Nieuwpoort 20.000 euro mogen laten vliegen.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers