'Big Brother' smijt met geld over Tongeren

zaterdag 31 maart 2007

De eerste code is gekraakt! De nieuwe dames van 'Big Brother' lieten dan ook 20.000 euro dwarrelen over de markt van Tongeren. Het is meteen ook het startschot voor Veroniqie, Teresa en Nathalie voor hun avontuur in het 'Big Brother'-huis.

Z


aterdagochtend werden deze drie dames opgesloten in een glazen kooi boven Tongeren. Langzaam maar zeker stroomde de markt van Tongeren vol met nieuwsgierige kijkers. Hun geduld werd pas beloond ron 14.00 uur. Dan liet de gerechtsdeurwaarder weten dat iemand de code gekraakt had. Veronique, Teresa en Nathalie openden het koffertje met 20.000 euro en mochten gedurende een tiental minuten het geld door de lucht gooien.

Morgen wordt de stunt nog eens herhaald. Dan zullen het de nieuwe mannen zijn, die op het marktplein van Nieuwpoort 20.000 euro mogen laten vliegen.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers