Bart De Pauw keert terug op zondagavond

vrijdag 14 februari 2020
Foto: Eén - © VRT 2016

De langverwachte comeback van tv-maker Bart De Pauw komt wel heel dichtbij. De voormalige En-topper keert terug op de zondagavond van VIER. Niet voor de camera, maar wel als scenarist en regisseur.

VIER zet de strijd om de zondagavondkijker nu helemaal op scherp. Niet alleen wordt het nieuwe seizoen van 'De Mol' opnieuw in de strijd gegooid, ook het nieuwe sketch-programma 'Influencers' krijgt een prominente plaats in het programmaschema: op zondag na 'De Mol'.

Hiermee keert Bart De Pauw dus eindelijk terug op het Vlaamse scherm. 'Influencers' is het eerste nieuwe programma waar De Pauw aan meewerkte nadat hij eind 2017 een stap opzij zette na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. De Pauw is zelf niet te zien in het sketchprogramma, maar de humor draagt wel zijn stempel.

Op zondagavond wordt het dus vechten om de kijker. VTM brengt vanaf zondag het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd'. Eerdere seizoenen stonden op maandagavond geprogrammeerd. Op Eén blijft het een vertrouwde mix van quiz en fictie. Vanaf zondag is Jeroen Meus terug met 'Twee tot de Zesde Macht'. Aansluitend is er 'Over Water' en binnen enkele weken de start van een nieuwe dramareeks 'GR5'. VIER biedt dus tegengewicht met 'De Mol' en 'Influencers'. Afwachten dus wie de strijd om de zondagavondkijker zal winnen.


Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Is dit de startdatum van 'De Mol'?
'Blind Getrouwd' vanaf nu op zondag
Verrassende BV's in nieuw seizoen 'Twee tot de Zesde Macht'
Maak kennis met de 8 'Blind Getrouwd'-deelnemers
Eerste beelden van nieuwe En-reeks 'GR5'
Bart De Pauw regisseert sketchprogramma voor VIER
Een autotuner in '1000 zonnen & garnalen'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers