Ann en Tom van restaurant Biggareaux stappen naar advocaat

woensdag 10 juni 2009

Ann Peeters en Tom Paumen, het Limburgse duo van de recente reeks 'Mijn Restaurant!', blijft met vragen zitten rond de afwikkeling van de finale. Vooral het sms-verhaal ligt bij beiden zwaar op de maag. 'Wij vragen vtm om de volledige uitslag van de televoting mee te delen.'

A


nn en Tom vinden dat vtm geheimzinnig doet over de sms-uitslag. Het sms-verkeer via Mobistar viel vorige week maandag uit in de buurt van Sint-Truiden. Vtm besloot daarop om de sms'en die toen waren uitgebracht tussen 02.00 uur en 20.00 uur uit de einduitslag te halen.

In Sint-Truiden blijft echter het gevoel overheersen dat ze hierdoor benadeeld werden. In Kortrijk daarentegen dacht winnaar Claudio Dell'anno dan weer dat de panne door het team van Sint-Truiden georchestreerd was. Volgens Gazet van Antwerpen is er bij vtm nog geen vraag van een advocaat binnengekomen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bron: GVA.be

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers