Al meer dan 3500 meisjes willen nieuwe K3-zangeres worden

donderdag 28 mei 2009

Intussen hebben ruim 3500 meiden uit België en Nederland zich ingeschreven voor het nieuwe tv-programma 'K2 zoekt K3'. Heel wat belangstellenden dus om deze unieke plaats in de succesvolle meidengroep K3 te bemachtigen. Uiteindelijk zal deze droom slechts voor één van hen in vervulling gaan en haar plaats in de Vlaamse en Nederlandse showbizz veroveren.

Het

meisje dat samen met Karen en Kristel een trio gaat vormen, gaat een goedgevulde carrière tegemoet. De winnares van het tv-programma 'K2 zoekt K3' zal meteen op tournee gaan door Nederland en België. Er staat dus heel wat op het spel!

Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven tot maandag 1 juni 2009 via de website k2zoektk3.be. Nadien worden de inschrijvingen definitief afgesloten. Er is op deze website tevens een filmpje te zien met tips waar een toekomstig K3-lid aan moet voldoen.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers