Aftellen naar TV-Visie Trofee 2009 is begonnen!

woensdag 9 december 2009

Met de dood van Michael Jackson, Yasmine, Felice, Jenny Tanghe en tal van andere bekenden is 2009 niet meteen het vrolijkste jaar van het afgelopen decennium geworden. Maar wij van TV-Visie willen het jaar toch met een vrolijke noot afsluiten. Ook in 2009 delen we onze felbegeerde TV-Visie trofeeŽn uit. En het leukste is: jij beslist naar wie de prijzen gaan!

Dit jaar worden opnieuw vijf verschillende trofeeën uitgedeeld. In vijf categorieën mogen jullie, onze bezoekers, de favorieten aanduiden. Die categorieën zijn, na het
succes van vorig jaar, dezelfde gebleven. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar:


  • De revelatie van 2009 (beste tv-programma)
  • Mannelijk tv-gezicht van 2009
  • Vrouwelijk tv-gezicht van 2009
  • De flop van 2009
  • Het meest opvallende tv-nieuws van 2009

Vorig jaar gingen 'Sara', als revelatie, Erik Van Looy, als mannelijk en Dina Tersago als vrouwelijk schermgezicht, met de prijzen aan de haal. Peter Van den Begin en Stany Crets kregen dan weer de twijfelachtige eer om met de flop van 2008 naar huis te gaan voor 'Fans'. De dood van presentator Ernst-Paul Hasselbach was dan weer het meest opvallende nieuws van 2008.

Het stemmen kan (bijna) beginnen...
Ook dit jaar is er heel wat gebeurd op je scherm. En jij beslist wie of wat een prijs verdient! Vanaf zondag 20 december kan je weer beginnen stemmen in de vijf gekende categorieën.

De kernredactie van TV-Visie nomineerde 10 kandidaten per categorie. Die keuzelijsten maken we stapsgewijs bekend vanaf maandag 14 november. Duid die datum dus al maar aan in je agenda. Want dan maken we bekend wie de genomineerden zijn in de categorie 'Revelatie  van 2009', het beste nieuwe tv-programma van afgelopen jaar.

Nog eens terugkijken naar de laureaten van 2008? Bezoek dan nu de TV-Visie Trofee subsite, of klik op de Trofee-button in onze menubalk!

DOSSIER: TV-Visie Trofee 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers