Aftellen naar TV-Visie Trofee 2009 is begonnen!

woensdag 9 december 2009

Met de dood van Michael Jackson, Yasmine, Felice, Jenny Tanghe en tal van andere bekenden is 2009 niet meteen het vrolijkste jaar van het afgelopen decennium geworden. Maar wij van TV-Visie willen het jaar toch met een vrolijke noot afsluiten. Ook in 2009 delen we onze felbegeerde TV-Visie trofeeŽn uit. En het leukste is: jij beslist naar wie de prijzen gaan!

Dit jaar worden opnieuw vijf verschillende trofeeën uitgedeeld. In vijf categorieën mogen jullie, onze bezoekers, de favorieten aanduiden. Die categorieën zijn, na het
succes van vorig jaar, dezelfde gebleven. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar:


  • De revelatie van 2009 (beste tv-programma)
  • Mannelijk tv-gezicht van 2009
  • Vrouwelijk tv-gezicht van 2009
  • De flop van 2009
  • Het meest opvallende tv-nieuws van 2009

Vorig jaar gingen 'Sara', als revelatie, Erik Van Looy, als mannelijk en Dina Tersago als vrouwelijk schermgezicht, met de prijzen aan de haal. Peter Van den Begin en Stany Crets kregen dan weer de twijfelachtige eer om met de flop van 2008 naar huis te gaan voor 'Fans'. De dood van presentator Ernst-Paul Hasselbach was dan weer het meest opvallende nieuws van 2008.

Het stemmen kan (bijna) beginnen...
Ook dit jaar is er heel wat gebeurd op je scherm. En jij beslist wie of wat een prijs verdient! Vanaf zondag 20 december kan je weer beginnen stemmen in de vijf gekende categorieën.

De kernredactie van TV-Visie nomineerde 10 kandidaten per categorie. Die keuzelijsten maken we stapsgewijs bekend vanaf maandag 14 november. Duid die datum dus al maar aan in je agenda. Want dan maken we bekend wie de genomineerden zijn in de categorie 'Revelatie  van 2009', het beste nieuwe tv-programma van afgelopen jaar.

Nog eens terugkijken naar de laureaten van 2008? Bezoek dan nu de TV-Visie Trofee subsite, of klik op de Trofee-button in onze menubalk!

DOSSIER: TV-Visie Trofee 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in BelgiŽ. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers