Adil en Bilall, Jan Verheyen en Lukas Dhont nemen 'Tik Tak' onder handen

donderdag 29 augustus 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Vandaag lanceerde Ketnet Junior een opvallende campagne. Daarin krijgen we te zien hoe de bekende Belgische filmregisseurs Adil en Bilall, Jan Verheyen en Lukas Dhont de nieuwe afleveringen van 'Tik Tak' willen invullen.

Adil & Billal stellen een Hollywoodiaanse 'Tik Tak Two' vol actie en ontploffingen voor. Jan Verheyen trekt dan weer de humorkaart met 'Tik Tak 2.0', een versie die verdacht veel weg heeft van 'F.C. De Kampioenen'. Lukas Dhont tot slot zoekt het internationaler met 'The Clock'. Hoe de nieuwe afleveringen van 'Tik Tak' er echt uitzien, kunnen de peuters en hun ouders zelf eindelijk ontdekken vanaf 2 september, alleen op Ketnet Junior.


Adil en Bilall: Tik Tak Two:


Jan Verheyen: Tik Tak 2.0.


Lukas Dhont: The Clock


'Tik Tak': vanaf maandag 2 september op Ketnet Junior
Vanaf maandag 2 september start op Ketnet Junior een nieuwe reeks van 'Tik Tak'. De legendarische kinderreeks die door Ketnet Junior in een nieuw maar vertrouwd jasje werd gestoken. Zowel ouders als Juniors kunnen vanaf volgende week genieten van vertrouwde elementen als het schaduwmeisje, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje. Daarnaast zullen er ook nieuwe rubrieken en nieuwigheden te zien zijn in de reeks. Niet enkel in België zal de reeks op het scherm verschijnen ook in Nederland start de reeks dit najaar bij NPO Zappelin.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers