Nu ook een eigen soundboard voor de 'Callboys'

woensdag 9 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het tweede seizoen van 'Callboys' is momenteel te zien op VIER, maar er is nog meer goed nieuws voor de fans van de serie. Vanaf nu kunnen ze ook de beste uitspraken van hun helden (her)beluisteren via een soundboard. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Wie niet genoeg kan krijgen van uitspraken als 'De M van mij wordt de W van wij' of 'Het is het toontje waarop, Randy' van Jay, Devon, Randy en Wes, kan vanaf nu terecht bij het eigen soundboard van de 'Callboys'. Dat is een platform waar fans bekende uitspraken uit films en series kunnen herbeluisteren.


'Callboys' is overigens niet de eerste Vlaamse reeks die een eigen soundboard krijgt. Die eer viel ook 'Familie' en 'Samson en Gert' al te beurt.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

#callboys

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers