Nu ook een eigen soundboard voor de 'Callboys'

woensdag 9 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het tweede seizoen van 'Callboys' is momenteel te zien op VIER, maar er is nog meer goed nieuws voor de fans van de serie. Vanaf nu kunnen ze ook de beste uitspraken van hun helden (her)beluisteren via een soundboard. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Wie niet genoeg kan krijgen van uitspraken als 'De M van mij wordt de W van wij' of 'Het is het toontje waarop, Randy' van Jay, Devon, Randy en Wes, kan vanaf nu terecht bij het eigen soundboard van de 'Callboys'. Dat is een platform waar fans bekende uitspraken uit films en series kunnen herbeluisteren.


'Callboys' is overigens niet de eerste Vlaamse reeks die een eigen soundboard krijgt. Die eer viel ook 'Familie' en 'Samson en Gert' al te beurt.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

#callboys

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers