Nu ook een eigen soundboard voor de 'Callboys'

woensdag 9 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het tweede seizoen van 'Callboys' is momenteel te zien op VIER, maar er is nog meer goed nieuws voor de fans van de serie. Vanaf nu kunnen ze ook de beste uitspraken van hun helden (her)beluisteren via een soundboard. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Wie niet genoeg kan krijgen van uitspraken als 'De M van mij wordt de W van wij' of 'Het is het toontje waarop, Randy' van Jay, Devon, Randy en Wes, kan vanaf nu terecht bij het eigen soundboard van de 'Callboys'. Dat is een platform waar fans bekende uitspraken uit films en series kunnen herbeluisteren.


'Callboys' is overigens niet de eerste Vlaamse reeks die een eigen soundboard krijgt. Die eer viel ook 'Familie' en 'Samson en Gert' al te beurt.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

#callboys

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De alleenstaande koning Charles van het koninkrijkje Baltamia heeft geen date voor het jaarlijkse kerstbal. Hij besluit contact op te nemen met Allison, zijn Amerikaanse jeugdliefde. Hij ontdekt dat Allison nooit is getrouwd en dat ze een 17-jarige dochter heeft. Charles vermoedt dat hij wel eens de vader zou kunnen zijn van het meisje.

'A Royal Christmas Ball', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers