Katja en Bram presenteren nieuw showbizzprogramma vtm

maandag 3 oktober 2011

Het worden opnieuw drukke (tv-)tijden voor Katja Retsin, voormalig En-omroepster en presentatrice van het gesneuvelde showbizzmagazine 'De Rode Loper'. De 39-jarige Retsin is door vtm gevraagd om het nieuwe showbizzprogramma in de vooravond te presenteren. Ook het gezicht van 'De Dagshow', Bram Van Deputte zal eind oktober opnieuw aan de slag gaan met alle nieuwtjes uit showbizzland.

Het nieuwe showbizzprogramma, de opvolger van 'De Dagshow' krijgt eind deze maand een vaste plek voor 'Het Nieuws' van 19.00 uur. Hiermee hoopt vtm zijn vooravond opnieuw te versterken. De zender springt zo in het gat dat 'De Rode Loper' achterliet. In de besparingsronde bij de VRT sneuvelde het dagelijkse showbizzmagazine, ondanks de goede kijkcijfers.

Naast Bram en Katja wordt er nog een derde presentator aangetrokken. Die naam is echter nog niet bekend.

Bron: HLN

DOSSIER: Najaar 2011: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers