'Vermist' genomineerd voor televisiefestival van Monte Carlo

dinsdag 22 maart 2011

'Vermist', de populaire fictieserie van VT4 en productiehuis Eyeworks sleepte zopas zes nominaties in de wacht op het televisiefestival van Monte Carlo. De uitreiking vindt plaats op 10 juni. 'Vermist' werd zes keer genomineerd in de categorie Drama.

Kevin Janssens en Koen De Bouw maken kans op de titel van beste acteur. Joke Devynck en Katelijne Verbeke werden allebei genomineerd als beste actrice. Producent Philippe De Schepper van Eyeworks maakt kans in de categorieën beste Europese producent en beste internationale producent.


Vorig jaar kondigde VT4 nog aan dat er 20 nieuwe afleveringen en dus twee nieuwe seizoenen van de fictieserie zouden gemaakt worden. De eerste opnames starten begin mei.

Het tweede seizoen dat in het voorjaar van 2010 op VT4 te zien was, werd door gemiddeld 470.000 kijkers gevolgd. 'Vermist' is intussen verkocht aan meer dan 40 landen en was de allereerste Vlaamse politieserie die in Frankrijk werd uitgezonden. De serie is ook al verkocht aan Canada, Duitsland, Rusland,...

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Zelfde Deur, 20 jaar Later' met Martin Heylen op Eén

Bij Rik uit Bree werd de eerste kunsthartklep in Belgi ingeplant. Martin kon ze horen tikken. Rik leefde er nadien zwaar op los en het wilde leven eiste zijn tol. Maar Rik en Ria zouden toch onmiddellijk herbeginnen. Nergens spijt van, niks laten liggen. Net als Marc, die vroeger tuinen ontwierp, maar nu een artiestenleven leidt. Of Dorine, die gelukkig is omdat alles bleef zoals het was in de stille polders van Eggewaartskapelle. Het is de laatste keer dat Martin oude bekenden verrast.

'Zelfde Deur, 20 Jaar Later', om 20.45 uur op En.

Dossiers