'Vermist' genomineerd voor televisiefestival van Monte Carlo

dinsdag 22 maart 2011

'Vermist', de populaire fictieserie van VT4 en productiehuis Eyeworks sleepte zopas zes nominaties in de wacht op het televisiefestival van Monte Carlo. De uitreiking vindt plaats op 10 juni. 'Vermist' werd zes keer genomineerd in de categorie Drama.

Kevin Janssens en Koen De Bouw maken kans op de titel van beste acteur. Joke Devynck en Katelijne Verbeke werden allebei genomineerd als beste actrice. Producent Philippe De Schepper van Eyeworks maakt kans in de categorieën beste Europese producent en beste internationale producent.

Vorig jaar kondigde VT4 nog aan dat er 20 nieuwe afleveringen en dus twee nieuwe seizoenen van de fictieserie zouden gemaakt worden. De eerste opnames starten begin mei.

Het tweede seizoen dat in het voorjaar van 2010 op VT4 te zien was, werd door gemiddeld 470.000 kijkers gevolgd. 'Vermist' is intussen verkocht aan meer dan 40 landen en was de allereerste Vlaamse politieserie die in Frankrijk werd uitgezonden. De serie is ook al verkocht aan Canada, Duitsland, Rusland,...

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers