16+-label voor 'Callboys' op Filmfestival Oostende

dinsdag 6 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Op 13 september wordt het tweede seizoen van de VIER-serie 'Callboys' voorgesteld op het Filmfestival van Oostende. En voor die gelegenheid krijgt de rode loper het label 16+. Dat weet Het Nieuwsblad.

Op vrijdag 13 september komen Matteo Simoni, Bart Hollanders, Rik Verheye en Stef Aerts naar Oostende om er op het Filmfestival het tweede seizoen van 'Callboys' voor te stellen. Ze doen dat natuurlijk als hun respectieve alter ego's Devon Macharis, Randy Paret, Wesley Biets en Jeremy Vleugels. Die laatste is de tweelingsbroer van de in seizoen één overleden Jay.


Een drietal weken voor Oostende gaat 'Callboys 2' in avant-première op een event in Kinepolis Antwerpen. De tweede reeks is ook meteen de laatste. Regisseur Jan Eelen heeft de deur voor een derde seizoen al definitief op slot gedaan. Wanneer 'Callboys' op VIER is te zien, werd nog niet bekend gemaakt.

Bron: Het Nieuwsblad

Eind augustus stelt VIER de najaarsprogrammering voor. Uiteraard lees je daarover dan alles op TVvisie.


Lees ook:
Avant-premire 'Callboys 2' in de bioscoop

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers