16+-label voor 'Callboys' op Filmfestival Oostende

dinsdag 6 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Op 13 september wordt het tweede seizoen van de VIER-serie 'Callboys' voorgesteld op het Filmfestival van Oostende. En voor die gelegenheid krijgt de rode loper het label 16+. Dat weet Het Nieuwsblad.

Op vrijdag 13 september komen Matteo Simoni, Bart Hollanders, Rik Verheye en Stef Aerts naar Oostende om er op het Filmfestival het tweede seizoen van 'Callboys' voor te stellen. Ze doen dat natuurlijk als hun respectieve alter ego's Devon Macharis, Randy Paret, Wesley Biets en Jeremy Vleugels. Die laatste is de tweelingsbroer van de in seizoen één overleden Jay.


Een drietal weken voor Oostende gaat 'Callboys 2' in avant-première op een event in Kinepolis Antwerpen. De tweede reeks is ook meteen de laatste. Regisseur Jan Eelen heeft de deur voor een derde seizoen al definitief op slot gedaan. Wanneer 'Callboys' op VIER is te zien, werd nog niet bekend gemaakt.

Bron: Het Nieuwsblad

Eind augustus stelt VIER de najaarsprogrammering voor. Uiteraard lees je daarover dan alles op TVvisie.


Lees ook:
Avant-premire 'Callboys 2' in de bioscoop

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers