16+-label voor 'Callboys' op Filmfestival Oostende

dinsdag 6 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Op 13 september wordt het tweede seizoen van de VIER-serie 'Callboys' voorgesteld op het Filmfestival van Oostende. En voor die gelegenheid krijgt de rode loper het label 16+. Dat weet Het Nieuwsblad.

Op vrijdag 13 september komen Matteo Simoni, Bart Hollanders, Rik Verheye en Stef Aerts naar Oostende om er op het Filmfestival het tweede seizoen van 'Callboys' voor te stellen. Ze doen dat natuurlijk als hun respectieve alter ego's Devon Macharis, Randy Paret, Wesley Biets en Jeremy Vleugels. Die laatste is de tweelingsbroer van de in seizoen één overleden Jay.


Een drietal weken voor Oostende gaat 'Callboys 2' in avant-première op een event in Kinepolis Antwerpen. De tweede reeks is ook meteen de laatste. Regisseur Jan Eelen heeft de deur voor een derde seizoen al definitief op slot gedaan. Wanneer 'Callboys' op VIER is te zien, werd nog niet bekend gemaakt.

Bron: Het Nieuwsblad

Eind augustus stelt VIER de najaarsprogrammering voor. Uiteraard lees je daarover dan alles op TVvisie.


Lees ook:
Avant-première 'Callboys 2' in de bioscoop

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante façade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers