16+-label voor 'Callboys' op Filmfestival Oostende

dinsdag 6 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Op 13 september wordt het tweede seizoen van de VIER-serie 'Callboys' voorgesteld op het Filmfestival van Oostende. En voor die gelegenheid krijgt de rode loper het label 16+. Dat weet Het Nieuwsblad.

Op vrijdag 13 september komen Matteo Simoni, Bart Hollanders, Rik Verheye en Stef Aerts naar Oostende om er op het Filmfestival het tweede seizoen van 'Callboys' voor te stellen. Ze doen dat natuurlijk als hun respectieve alter ego's Devon Macharis, Randy Paret, Wesley Biets en Jeremy Vleugels. Die laatste is de tweelingsbroer van de in seizoen één overleden Jay.


Een drietal weken voor Oostende gaat 'Callboys 2' in avant-première op een event in Kinepolis Antwerpen. De tweede reeks is ook meteen de laatste. Regisseur Jan Eelen heeft de deur voor een derde seizoen al definitief op slot gedaan. Wanneer 'Callboys' op VIER is te zien, werd nog niet bekend gemaakt.

Bron: Het Nieuwsblad

Eind augustus stelt VIER de najaarsprogrammering voor. Uiteraard lees je daarover dan alles op TVvisie.


Lees ook:
Avant-première 'Callboys 2' in de bioscoop

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers