10 jaar 'Man Bijt Hond': opsporing verzocht

dinsdag 31 juli 2007

In september viert 'Man Bijt Hond' zijn 10de verjaardag met een extra feestelijk programma bovenop het dagelijkse 'Man Bijt Hond'. Daarvoor zijn de makers van '10 jaar Man Bijt Hond' nog op zoek naar mensen die ooit in 'Man Bijt Hond' te zien waren, maar die sindsdien spoorloos verdwenen zijn.

U


kunt hen daarbij helpen. Op http://www.manbijthond.be/ kunt u een reeks fragmenten bekijken. Als u weet wie die mensen zijn en hoe ze te contacteren zijn, laat het dan vooral weten. Dat kan via http://www.manbijthond.be/, of door te mailen naar manbijthond@een.be of te bellen naar 02-303 36 19. 

Mocht u zichzelf herkennen en van plan zijn om u aan te melden: graag. Wellicht krijgt u dan binnenkort bezoek van '10 jaar Man Bijt Hond' om te informeren hoe het nu met u is. 

Alvast bedankt voor de hulp!

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers