Unieke serie 'We Bare Bears' op Cartoon Network

zondag 26 mei 2019
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2019

De drie berenbroers Grizzly, Panda en Ice Bear proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dit valt natuurlijk niet mee als je een beer bent.

De beren zijn zich erg bewust van het digitale tijdperk, zijn gek op selfies en zijn vastbesloten om een heuse internetsensatie te worden. De serie is scherpzinnig, grappig, aandoenlijk en ontzettend van deze tijd. Kijk vanaf 27 mei om 19.50 uur naar 'We Bare Bears' ('Wat Beren Leren') en lach mee met de hilarische acties van de beren in een poging om erbij te horen.


Grizz is de leider van de groep, hij is een vrolijke beer die anderen altijd weet mee te krijgen. Hij houdt van gezelligheid, maar is ook sociaal onhandig, desondanks doet hij zijn uiterste best om nieuwe mensen te ontmoeten en met iedereen vrienden te worden. Ice Bear is de grappenmaker en praat over zichzelf in de derde persoonsvorm. Hij is bijzonder veelzijdig als chef-kok en zijn kennis van de martial-art. Panda is zachtaardig en een echte techneut, waardoor hij binnen no-time een date via een datingsite kan regelen. Hij is een echte romanticus, heeft weinig zelfvertrouwen en is vegetariër.

In deze nieuwe afleveringen gaan de beren op zoek naar een plek waar ze zich thuis zullen voelen, worden ze in de val gelokt om nieuwe technologie te testen en worden ze achtervolgt door een reusachtige goudvis. De rode draad in de serie is teamwork, vriendschap en nieuwe media, dus gaan de beren op zoek naar de perfecte moeder via een app en gaan ze op tournee. De nieuwe afleveringen laten zien hoe het is om anders te zijn, erbij te willen horen, maar toch ook jezelf durven te zijn.

'We Bare Bears' is niet alleen een kinderserie; de afleveringen zijn voor iedereen vermakelijk, omdat iedereen zich in de karakters of de situaties kan verplaatsen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers