'Smerigste keuken ooit' in 'De Smaakpolitie'

dinsdag 31 januari 2017

Voor het eerst in de geschiedenis van het programma 'De Smaakpolitie' heeft Rob Geus een horecaondernemer geadviseerd om de zaak tijdelijk te sluiten vanwege het totale gebrek aan hygine.

Zo ver is het nog nooit eerder gekomen in de voorgaande 128 afleveringen, waarin in totaal circa duizend restaurants voorbij kwamen. De 'smerigste keuken ooit' is te zien in de uitzending van 'De Smaakpolitie' op woensdag 1 februari bij SBS6.


De keuken die de bekendste hygiëne-expert van Nederland aantrof was zo vies, dat er een potentieel gevaar voor de volksgezondheid was ontstaan. Bijna elke vierkante centimeter was smerig, hompen vlees lagen ongekoeld te bederven en overal waren muizenkeutels, tot in de koelkast aan toe.

Sinds de start van het programma in 2011 heeft Rob dit nog niet eerder meegemaakt: 'Ik ben niet bevoegd om keukens te sluiten en dat wil ik ook niet, maar ik heb deze horecaondernemer toch heel dringend geadviseerd de zaak te sluiten totdat alles goed is schoongemaakt.' In de uitzending is te zien dat dit advies ter harte is genomen.

'De Smaakpolitie', woensdag 1 februari om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers