Nieuwe afleveringen van 'Gumball' in april op Cartoon Network

zondag 31 maart 2019
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2019

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt.

Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.


THE AMAZING WORLD OF GUMBALL
VANAF 1 APRIL
Doordeweeks om 16.15 uur

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', waar normaal toch een beetje bizar is... Bekijk de nieuwste afleveringen vanaf 1 april doordeweeks om 16.15 uur, alleen bij Cartoon Network.

THE POWERPUFF GIRLS
VANAF 15 APRIL
Doordeweeks om 20.15 uur

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als De Powerpuff Girls.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten!

Mis de nieuwste 'Powerpuff Girls'-afleveringen niet, vanaf 15 april doordeweeks te zien om 20.15 uur bij Cartoon Network.

MARATHON MIX
Iedere woensdag om 12.20 uur

Kijk iedere woensdagmiddag vanaf 12.20 uur naar jouw favoriete series op Cartoon Network in de Marathon Mix. Iedere week zie je een nieuwe marathon, met onder andere 'Clarence' en 'Summer Camp Island'.

03/04 Clarence
10/04 Summer Camp Island
17/04 The Amazing World of Gumball
24/04 Craig of the Creek

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers