Cartoon Network highlights september

zondag 2 september 2018

Appel en Uitje hadden een idyllische jeugd. Ze groeiden middenin de wildernis op, samen met andere soorten groente en fruit.

Appel’s onbedwingbare enthousiasme en Uitje’s buitengewone verbeelding zorgde voor veel commotie binnen de trage community waarin ze opgroeiden. Ze verstoorden constant de vrede met hun goedbedoelde intenties en enigszins maffe avonturen. Uiteindelijk werden ze weggestuurd naar de stad, met ieders beste wensen.


'Apple & Onion', vanaf 3 september doordeweeks om 16.55 uur.

Appel en Uitje zijn de buitenbeentjes in een stad vol met stedelijk, glanzend geproduceerd eten. Maar ze zien dit niet als iets negatiefs. Ook al weten ze niets van het moderne volwassen leven, of van de regels en normen van de maatschappij, ze kunnen niet wachten om te leren. Alles dat stadsmensen alledaags vinden is nieuw en spannend voor Appel en Uitje. Ze bekijken alles met een open blik en dat zorgt voor een leuke, onverwachte en vaak verhelderende blik op het moderne leven.

Kijk vanaf 3 september om 16.55 uur naar deze gloednieuwe serie, alleen op Cartoon Network!

'The Amazing Wold Of Gumball!, vanaf 3 september doordeweeks om 16.20 uur.

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', waar normaal toch een beetje bizar is... Seizoen 6 is te zien vanaf 3 september om 16.20 uur op Cartoon Network.

'Mighty MagiSwords', vanaf 17 september doordeweeks om 17.10 uur.

De broer en zus Prohyas en Vambre vormen samen het hilarische team “Krijgers te Huur” en ze staan altijd klaar voor een uitdaging. Gigantische varkens, gigantische spinnen, of een gigantisch oude dinosauriër; ze kunnen iedere gigantische uitdaging aan, maar niet zonder hun vertrouwde collectie van Magiswords. Voor zelfs de meeste bizarre situaties is er wel een zwaard te vinden. Zo is er de Cactus Magisword, de Dolfijn Magisword en de Tomaat Magisword, die reusachtige tomaten afschiet. Vambre gebruikt die nog weleens als straf voor flauwe grapjes.

Kijk naar de nieuwste Magiswords tijdens 'Mighty Magiswords' vanaf 17 september, doordeweeks om 17.10 uur op Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers