Cartoon Network highlights december 2019

zondag 1 december 2019
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2019

'Craig van de Kreek' gaat over Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP. Ze beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp.

In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen. In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe 'Kreek Kinderen' elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.


Kijk vanaf maandag 2 december naar de gloednieuwe afleveringen van 'Craig van de Kreek'. Doordeweeks om 18.50 uur, alleen bij Cartoon Network.

DC SUPER HERO GIRLS
De dag redden is supermakkelijk als je een Super Held bent. Maar het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen én een sociaal leven wilt hebben? 'DC Super Hero Girls' zijn meer dan vriendinnen die de misdaad bestrijden, ze zijn een uiteenlopende groep van toegewijde super tieners!

Ze werken samen terwijl ze strijden in Metropolis en gaan tegelijkertijd de strijd aan om op te groeien. Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten en capaciteiten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener Super Held. We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken.

Bekijk de gloednieuwe 'DC Super Hero Girls' afleveringen vanaf 9 december doordeweeks om 15.25 uur, alleen bij Cartoon Network!

WINTER MARATHONS
Kijk naar je favoriete afleveringen van 'De Wonderlijke Wereld van Gumball' en 'Teen Titans Go!' tijdens de Winter Marathons op Cartoon Network.

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in 'TEEN TITANS GO!'. Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape eraf komt. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

Welkom in 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', waar gekkigheid heel gewoon is. De Wattersons zijn een volslagen normaal gezin. Pa is een boom van een roze konijn en huisvader, terwijl ma in een regenboogfabriek werkt. En de kinderen? Doodnormaal. Gumball is een blauwe kat met een enorm hoofd. Anais is een briljant konijntje van vier en Darwin was eigenlijk gewoon een goudvis, kreeg op een gegeven moment benen en is toen maar geadopteerd.

De Winter Marathons zie je vanaf 7 december elk weekend om 11.20 uur en vanaf 23 december elke dag om 11.20 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers