Zoete wraak in nieuwe aflevering 'Temptation Island'

maandag 9 maart 2009

De kampvuurbeelden zinderen nog na bij de vrouwen. Vooral Katrien is het vertrouwen in Chris kwijt en bekent aan vrijgezel Roy dat hij volledig haar type is. Stefhanie breekt helemaal los op de party en gooit zich in de armen van de vrijgezelle mannen.

D


e mannen staan die avond eveneens voor hun eerste kampvuur. Vooral Jurgen en Chris zijn helemaal aangeslagen door de beelden. Chris zoekt even de rust op in zijn kamer en ontdekt dat Donia er een kleine verrassing heeft achtergelaten. Ook Jurgen probeert zijn beelden te verwerken en stort zijn hart uit bij de Nederlandse Michelle, die later toegeeft dat ze verliefd is geworden op Jurgen. Steve kleeft als een magneet aan Sandy. En Chris belandt voor de tweede nacht op rij met Donia tussen de lakens.

'Temptation Island: de 7 Hoofdzonden', dinsdag 10 maart om 22.25 uur op VT4.

LEES OOK: VT4 verschuift 'Temptation' en schrapt 'CSI'

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers