Zoete wraak in nieuwe aflevering 'Temptation Island'

maandag 9 maart 2009

De kampvuurbeelden zinderen nog na bij de vrouwen. Vooral Katrien is het vertrouwen in Chris kwijt en bekent aan vrijgezel Roy dat hij volledig haar type is. Stefhanie breekt helemaal los op de party en gooit zich in de armen van de vrijgezelle mannen.

D


e mannen staan die avond eveneens voor hun eerste kampvuur. Vooral Jurgen en Chris zijn helemaal aangeslagen door de beelden. Chris zoekt even de rust op in zijn kamer en ontdekt dat Donia er een kleine verrassing heeft achtergelaten. Ook Jurgen probeert zijn beelden te verwerken en stort zijn hart uit bij de Nederlandse Michelle, die later toegeeft dat ze verliefd is geworden op Jurgen. Steve kleeft als een magneet aan Sandy. En Chris belandt voor de tweede nacht op rij met Donia tussen de lakens.

'Temptation Island: de 7 Hoofdzonden', dinsdag 10 maart om 22.25 uur op VT4.

LEES OOK: VT4 verschuift 'Temptation' en schrapt 'CSI'

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken in '1 Jaar Gratis' (foto: Eén - © VRT 2019)

De 21-jarige Maty uit Gent, de 21-jarige Iben uit Gits, de 60-jarige Marianne uit Lokeren en de 26-jarige Sara uit Schaarbeek spelen de finale. Voor de deelnemers is mensenkennis minstens even belangrijk als quizkennis, want zij moeten hun medekandidaten goed kunnen inschatten. Doorheen de laatste aflevering vallen de kandidaten een voor een af, tot er in de superfinale nog twee tegen elkaar spelen. Wie van hen sleept de grote prijs in de wacht? En hoeveel bedraagt die prijs precies?

'1 Jaar Gratis', om 20.55 uur op En.

Dossiers