Zoete wraak in nieuwe aflevering 'Temptation Island'

maandag 9 maart 2009

De kampvuurbeelden zinderen nog na bij de vrouwen. Vooral Katrien is het vertrouwen in Chris kwijt en bekent aan vrijgezel Roy dat hij volledig haar type is. Stefhanie breekt helemaal los op de party en gooit zich in de armen van de vrijgezelle mannen.

D


e mannen staan die avond eveneens voor hun eerste kampvuur. Vooral Jurgen en Chris zijn helemaal aangeslagen door de beelden. Chris zoekt even de rust op in zijn kamer en ontdekt dat Donia er een kleine verrassing heeft achtergelaten. Ook Jurgen probeert zijn beelden te verwerken en stort zijn hart uit bij de Nederlandse Michelle, die later toegeeft dat ze verliefd is geworden op Jurgen. Steve kleeft als een magneet aan Sandy. En Chris belandt voor de tweede nacht op rij met Donia tussen de lakens.

'Temptation Island: de 7 Hoofdzonden', dinsdag 10 maart om 22.25 uur op VT4.

LEES OOK: VT4 verschuift 'Temptation' en schrapt 'CSI'

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Btgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op En.

Dossiers