Zoete wraak in nieuwe aflevering 'Temptation Island'

maandag 9 maart 2009

De kampvuurbeelden zinderen nog na bij de vrouwen. Vooral Katrien is het vertrouwen in Chris kwijt en bekent aan vrijgezel Roy dat hij volledig haar type is. Stefhanie breekt helemaal los op de party en gooit zich in de armen van de vrijgezelle mannen.

D


e mannen staan die avond eveneens voor hun eerste kampvuur. Vooral Jurgen en Chris zijn helemaal aangeslagen door de beelden. Chris zoekt even de rust op in zijn kamer en ontdekt dat Donia er een kleine verrassing heeft achtergelaten. Ook Jurgen probeert zijn beelden te verwerken en stort zijn hart uit bij de Nederlandse Michelle, die later toegeeft dat ze verliefd is geworden op Jurgen. Steve kleeft als een magneet aan Sandy. En Chris belandt voor de tweede nacht op rij met Donia tussen de lakens.

'Temptation Island: de 7 Hoofdzonden', dinsdag 10 maart om 22.25 uur op VT4.

LEES OOK: VT4 verschuift 'Temptation' en schrapt 'CSI'

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers