Zoete wraak in nieuwe aflevering 'Temptation Island'

maandag 9 maart 2009

De kampvuurbeelden zinderen nog na bij de vrouwen. Vooral Katrien is het vertrouwen in Chris kwijt en bekent aan vrijgezel Roy dat hij volledig haar type is. Stefhanie breekt helemaal los op de party en gooit zich in de armen van de vrijgezelle mannen.

D


e mannen staan die avond eveneens voor hun eerste kampvuur. Vooral Jurgen en Chris zijn helemaal aangeslagen door de beelden. Chris zoekt even de rust op in zijn kamer en ontdekt dat Donia er een kleine verrassing heeft achtergelaten. Ook Jurgen probeert zijn beelden te verwerken en stort zijn hart uit bij de Nederlandse Michelle, die later toegeeft dat ze verliefd is geworden op Jurgen. Steve kleeft als een magneet aan Sandy. En Chris belandt voor de tweede nacht op rij met Donia tussen de lakens.

'Temptation Island: de 7 Hoofdzonden', dinsdag 10 maart om 22.25 uur op VT4.

LEES OOK: VT4 verschuift 'Temptation' en schrapt 'CSI'

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers