Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 13 oktober 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2024

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Spitskool met miso, sushirijst en ei
Geroosterde spitskool gelakt met miso en geserveerd met warme sushirijst en een Japans omeletje.


Dinsdag: Pittig gehakt met zoete aardappelpuree en bimi
Pittig gebakken en gekarameliseerd gehakt met puree van zoete aardappel en gekookte broccolini's, afgewerkt met krokante uitjes.

Woensdag: Griesmeelpap met ananas en amandelcrumble
Een eenvoudig nagerecht met smeuïge griesmeelpap, gestoofde blokjes ananas en een krokante crumble met amandel.

Donderdag: Slavinken met peperroomsaus, aardappelen en boontjes
In spek gerold gehakt met gekookte aardappelen, gestoofde boontjes en peperroomsaus.

Vrijdag: Bloemkoolsoep met croque-monsieur
Een fluweelzachte bloemkool-aardappelsoep met een croque zoals je hem nog nooit hebt gemaakt.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

Dagelijkse kost op tv
Zondag 18 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 20 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Maandag 19 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Dinsdag 20 mei 2025 om 00u05  »
VRT 1
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Woensdag 21 mei 2025 om 00u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 18:10
    Down The Road
    20:45
    Eurovision Hallo Basel
  • 17:45
    Where the Wild Men Are With Ben Fogle
    21:25
    Oxen
  • 16:30
    Mush Mush en de Zwammetjes
    01:00
    VRT NWS journaal met VGT
  • 20:30
    Skyscraper
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 20:25
    Red Sparrow
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 20:35
    The Devil Wears Prada
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:30
    Geen uitzending
    21:30
    De nachtbrigade
  • 20:35
    Interrogation Raw
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:25
    SOS Piet
    20:55
    Nonkel Jef
  • 20:30
    Detective Knight: Redemption
    22:30
    Replay
  • 01:45
    Geen uitzending
    21:15
    NCIS
  • 20:05
    Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
    22:40
    The Marksman
  • 00:35
    Botched
    21:35
    Olivia Attwood's Bad Boyfriends
  • 01:25
    Geen uitzending
    21:25
    Surviving a Serial Killer
  • 12:55
    City Reports
    23:00
    Herhalingslus
  • 01:52
    Mijn tuin
    21:00
    Concert
  • 20:00
    Open Vuur
    21:30
    Loïc zot van koken weekmenu
  • 01:45
    Am I Being Unreasonable?
    21:10
    Grantchester
  • 07:25
    Below Deck
    20:55
    Dark Winds
  • 19:05
    Ivo op zaterdag
    21:00
    Eurovisie Songfestival 2025
  • 16:05
    Kruispunt
    21:05
    De Geknipte Gast
  • 01:45
    Draadstaal
    21:15
    Trigger Point