VtmKzoom haalt 'De Freggels' terug naar Vlaanderen

zondag 29 augustus 2010

Ook kinderzender vtmKzoom heeft enkele opvallende nieuwkomers voor het nieuwe tv-seizoen. Na de succesvolle comeback van onder andere 'Pipi Langkours', 'Calimero' en'Wickie de Viking' verwent vtmKzoom de kids (en hun ouders) vanaf maandag 30 augustus met 'De Freggels'.

Met 'De Freggels' haalt vtmKzoom een van de leukste reeksen allertijden naar Vlaanderen. Dit programma van Jim Henson (bedenker van 'The Muppet Show') heeft op Facebook meer dan 26.000 Vlaamse fans, dus dat belooft!


'De Freggels' is een leuke en razend populaire Amerikaanse kinderserie uit de jaren ’80. De hoofdrollen in ‘De Freggels’ zijn weggelegd voor de felgekleurde handpoppen Gobo, Mollie, Wimmie, Bobby en Jet, die elk zo hun eigen karakter hebben. De kleine wezens met lange staart zijn altijd vrolijk en zingen en dansen graag.

Gobo is de leider én de meest avontuurlijke van de groep, net als zijn oom Roel die door de mensenwereld reist en hen af en toe een kaartje stuurt. Gobo en zijn vriendjes mogen zelf niet in de mensenwereld komen omdat dit veel te gevaarlijk is. Toch beleven ze vele leuke avonturen en proberen ze de wereld steeds verder te ontdekken.

'De Freggels', vanaf 30 augustus elke dag om 17.05 uur bij vtmKzoom.

Meer nieuwkomers bij vtmKzoom: klik HIER


Lees ook:
vtmKzoom zoekt jong zangtalent voor 'Zingjeding!'
'Pipi Langkous' online kijken?

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Eddie Mannix is een zogenoemde Hollywood-fixer, die tijdens de jaren vijftig problemen oplost voor grote filmsterren van de studio Capitol Pictures. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.

'Hail, Caesar', film uit 2016 met oa. George Clooney, om 23.00 uur op Q2.

Dossiers