Vinden Tine en Guga 'Goed Verlof' in luxehotel van Rode Duivel Dembélé?

zondag 11 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op maandag 12 augustus zetten Tine Embrechts en Guga Baúl hun rondreis verder in 'Goed Verlof'. Ze toveren de origineelste adresjes uit hun mouw voor 4 duo's die de ideale vakantiebestemming maar niet lijken te vinden.

Aan inspiratie geen gebrek, want Tine en Guga slaan hun tenten o.a. op in een voormalige gevangenis, op een dobberend vlot en in een hutje tussen de bomen. Hun zoektocht leidt hen ook naar het prachtige suitehotel van Rode Duivel Moussa Dembélé in Antwerpen. Vinden Tine en Guga daar een 'Goed Verlof' voor hun duo?


Kevin en Dominique uit Elversele mogen als eerste op stap met Tine. Het koppel is al 9 jaar smoorverliefd, maar een vakantie zet hun relatie onder druk. Kevin heeft immers last van keuzestress. 'Ik boek iets en vraag me op het vliegtuig af of ik niet beter iets anders had geboekt. En dat blijkt vaak het geval te zijn.' Kevin houdt van luxe en heeft daar wel wat geld voor over, terwijl Dominique vooral geïnteresseerd is in sport en cultuur. Relaxen versus ontdekken dus. Tine gaat aan de Costa Brava op zoek naar een fancy plek die de wishlist van Kevin en Dominique kan afvinken.

'Goed Verlof', van maandag 12 t.e.m. donderdag 15 augustus om 21.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers