Vinden Tine en Guga 'Goed Verlof' in luxehotel van Rode Duivel Dembélé?

zondag 11 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op maandag 12 augustus zetten Tine Embrechts en Guga Baúl hun rondreis verder in 'Goed Verlof'. Ze toveren de origineelste adresjes uit hun mouw voor 4 duo's die de ideale vakantiebestemming maar niet lijken te vinden.

Aan inspiratie geen gebrek, want Tine en Guga slaan hun tenten o.a. op in een voormalige gevangenis, op een dobberend vlot en in een hutje tussen de bomen. Hun zoektocht leidt hen ook naar het prachtige suitehotel van Rode Duivel Moussa Dembélé in Antwerpen. Vinden Tine en Guga daar een 'Goed Verlof' voor hun duo?


Kevin en Dominique uit Elversele mogen als eerste op stap met Tine. Het koppel is al 9 jaar smoorverliefd, maar een vakantie zet hun relatie onder druk. Kevin heeft immers last van keuzestress. 'Ik boek iets en vraag me op het vliegtuig af of ik niet beter iets anders had geboekt. En dat blijkt vaak het geval te zijn.' Kevin houdt van luxe en heeft daar wel wat geld voor over, terwijl Dominique vooral geïnteresseerd is in sport en cultuur. Relaxen versus ontdekken dus. Tine gaat aan de Costa Brava op zoek naar een fancy plek die de wishlist van Kevin en Dominique kan afvinken.

'Goed Verlof', van maandag 12 t.e.m. donderdag 15 augustus om 21.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers