Vinden Tine en Guga 'Goed Verlof' in luxehotel van Rode Duivel Dembélé?

zondag 11 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op maandag 12 augustus zetten Tine Embrechts en Guga Baúl hun rondreis verder in 'Goed Verlof'. Ze toveren de origineelste adresjes uit hun mouw voor 4 duo's die de ideale vakantiebestemming maar niet lijken te vinden.

Aan inspiratie geen gebrek, want Tine en Guga slaan hun tenten o.a. op in een voormalige gevangenis, op een dobberend vlot en in een hutje tussen de bomen. Hun zoektocht leidt hen ook naar het prachtige suitehotel van Rode Duivel Moussa Dembélé in Antwerpen. Vinden Tine en Guga daar een 'Goed Verlof' voor hun duo?


Kevin en Dominique uit Elversele mogen als eerste op stap met Tine. Het koppel is al 9 jaar smoorverliefd, maar een vakantie zet hun relatie onder druk. Kevin heeft immers last van keuzestress. 'Ik boek iets en vraag me op het vliegtuig af of ik niet beter iets anders had geboekt. En dat blijkt vaak het geval te zijn.' Kevin houdt van luxe en heeft daar wel wat geld voor over, terwijl Dominique vooral geïnteresseerd is in sport en cultuur. Relaxen versus ontdekken dus. Tine gaat aan de Costa Brava op zoek naar een fancy plek die de wishlist van Kevin en Dominique kan afvinken.

'Goed Verlof', van maandag 12 t.e.m. donderdag 15 augustus om 21.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeeën uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers