Tweede halve finale van 'Supertalent In Vlaanderen'

woensdag 18 april 2007

Alle acts die de jury wisten te overtuigen in de voorrondes, moeten in deze tweede van vier halve finales meteen een tandje bijsteken. Om te bewijzen dat zij hun plek in de spotlights wel degelijk verdienen komt het er voor hen niet alleen op aan om hun plaats te herbevestigen, maar vooral ook om een stukje door te groeien.

I


n de tweede halve finale van 'Supertalent In Vlaanderen' zullen slechts twee acts een finaleticket bemachtigen. Wie de gelukkigen zijn, hangt af van de jury n van de kijker. Paul, Martine en Gert zullen 1 act selecteren die volgens hen zeker in de finale hoort. De andere act wordt gekozen door de kijkers. Zij kunnen hun favoriet via televoting rechtstreeks een plaatsje in de finale bezorgen. Wie mag zich klaarmaken voor de strijd om de titel van Supertalent in Vlaanderen en voor de hoofdprijs van 50 000 euro?


De halve finalisten van deze week zijn:

  • D-Showcase, dansgroep uit Merksem
  • John D uit Antwerpen
  • Diabolo King Willy uit Wuustwezel
  • De Psycho's, de breakdancers uit Waarschoot
  • S&L Demoteam, de trampolinespringers uit Zwijnaarde
  • Poppie, de singer/songwriter uit Brugge
  • DDF, ropeskippers uit Antwerpen
  • Chlo, zangeres uit Dion Valmont

'Supertalent In Vlaanderen', donderdag 19 april 2007 om 20.30 uur (de acts) en om 22.30 uur (de uitslag) op VT4.

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers