Stem NU jouw favorieten naar finale 'Mijn Restaurant!'

vrijdag 22 mei 2009

Claudio & GaŽlle werden door juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins beloond met het rechtstreeks finaleticket. Dit betekent dat er nog 1 finaleplaats te verdienen is. In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!', die uitgezonden werd op donderdag 21 mei 2009, ging de culinaire levende legende Heston Blumenthal eten in 't Gerecht in Turnhout en bij Bigarreaux in Sint-Truiden. Daarna gaf de bekende gastronoom zijn advies.

M


aar het laatste woord is voor jou. Jij beslist wie het tweede finaleticket krijgt: Ann & Tom of Chris & Wendy. Stemmen kan tot zaterdagmiddag 23 mei 2009 om 12.00 uur.

Wil je dat restaurant Bigarreaux in Sint-Truiden het finaleticket krijgt?

  • SMS Sint-Truiden naar 6677 (0,75 euro/stem)
  • 0905-53 701 voor Sint-Truiden (0,75 euro/stem)
  • Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.

Wil je dat restaurant 't Gerecht in Turnhout naar de finale gaat?

  • SMS Turnhout naar 6677 (0,75 euro/stem)
  • 0905-53 702 voor Turnhout (0,75 euro/stem)
  • Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.

Het restaurant met de meeste stemmen neemt het in de finale op tegen Dell'Anno in Kortrijk. Stemmen kan tot zaterdagmiddag 23 mei 2009 om 12.00 uur. Wie z'n restaurant op de valreep moet sluiten zie je dinsdag, in 'Mijn Restaurant!'.

Wie wordt de tweede finalist? 
Turnhout of Sint-Truiden?
Stem NU in de TV-Visie poll!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers