Seka waagt zich aan een vampire facelift in 'The Sky is the Limit'

dinsdag 25 februari 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2020

De 28-jarige Niels Lagrange is een jonge Limburger die het autoracen met de paplepel kreeg ingegoten. Niels begon al van jongs af aan met ondernemen. Hij runde juwelenwinkels en verdiende veel geld, misschien te veel. Hij bracht veel tijd door op het circuit en te weinig in zijn zaken.

Zijn faillissement werd meteen zijn eerste grote levensles. Hij bleef niet bij de pakken zitten en begon dankzij het nieuwe overheidsproject 'fresh start' met een poetsbedrijf. Daarnaast startte hij een tweede bedrijf: Lagrange racing. Niels is vastberaden om terug van zero naar hero te gaan.


'Ik zie niet graag cabrio's, dat is voor vrouwen of voor kappers', aldus Niels.

De familie Martens zijn harde werkers en de weinige vrije tijd die ze hebben brengen ze door in hun appartement in Zeeland.

Seka & Christian maken een uitstapje naar Londen. 'We gaan een leuke gelaatsbehandeling laten doen, PRP, de vampire facelift!.'

Frederik heeft een afspraak met zijn personal coach Sascha, 'het is vooral één op één personal coaching en gevechtssport, voor als je ergens in een conflict komt dat je je kunt verweren', aldus Frederik.

'The Sky is the Limit', woensdag 26 februari om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers