Schokkende leugens in 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden'

woensdag 25 maart 2009

Katrien krijgt een bijzonder ontbijt; Véronique staat aan haar bed met de uitnodiging voor een extra kampvuur. Katrien verwacht zich aan het ergste. Redwan geeft de moed niet op en gooit zich opnieuw in de concurrentiestrijd om Nathalie. Hij wil rivaal Ricardo zo snel mogelijk uitschakelen en probeert tijdens zijn date met Stefhanie een plannetje te bekokstoven om Ricardo aan de kant te schuiven.

E


r ontstaan twee kampen op Pitinga: voor en tegen Redwan. Nathalie raakt helemaal overstuur door de roddels over hem en beseft dat ze meer voor Redwan voelt dan ze had gedacht.

Op Etnia vrezen de mannen dat ze weer geconfronteerd zullen worden met akelige kampvuurbeelden. Maar ze worden geconfronteerd met hun ergste nachtmerrie: de leugendetectortest. Vooral Jurgen heeft daar geen zin in, hij wordt dan ook betrapt op enkele grove leugens.

Ondertussen is Chris opnieuw voor de charmes gevallen van de sexy Donia en ze besluiten om een plekje zonder camera's op te zoeken. Michelle slaagt erin om voor het eerst de nacht in het bed van Jurgen door te brengen. En Steve wordt van kop tot teen verwend.

'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden', donderdag 26 maart om 22.20 uur op VT4.

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers