Peter Van Asbroeck leert Wellens koken…

woensdag 18 januari 2006

Vorige week won Geert Wellens brons op het Belgisch kampioenschap. Geert rijdt al een tijdje bij de amateurs en overdag moet hij zoals iedereen uit werken.

A


lleen 's avonds en in het weekend springt hij de fiets op om te trainen. Met zijn bronzen medaille is hij, maar ook zijn vader Lucien, dolgelukkig. Eindelijk loont het harde werken. En dat zal hij deze week eens duchtig vieren…

Ondertussen organiseert Hans van Kasteren een romantisch etentje. Hij wil dat zijn veldrijders kennis maken met het begrip 'de nieuwe man'. Maar de mannelijke gasten Bart, Erwin en coach Danny beseffen niet wat hen boven het hoofd hangt. Want Hans heeft Peter Van Asbroeck uitgenodigd om hen te leren koken. De vrouwen kunnen hun pret niet op…

Verder in de aflevering:

Vader Lucien maakt moeder Wiske helemaal gek met zijn luide nachtelijke gesnurk. Geert doet zijn uiterste best om het gesnurk te imiteren en zo Lucien te doen inzien dat hij er dringend wat aan moet doen.

En Bart Wellens en zijn vriendin Veerle sluiten een weddenschap af over het wereldkampioenschap dat eraan komt...

'Wellens & Wee', donderdag 19 januari om 20.20 uur op VT4.

Persbericht SBS Belgium
http://vt4.be
Meer artikels over VIER

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wanneer Jack Sommersby zijn dorp verlaat om in de Amerikaanse Burgeroorlog te gaan vechten, haalt iedereen opgelucht adem. Sommersby staat in Vine Hill bekend als een moeilijk man, grof, gewelddadig en opvliegend. Ook voor Laurel, zijn vrouw, is zijn vertrek een ware opluchting, ook al moet ze nu alleen de plantage beheren en haar zoontje opvoeden. Vrienden en kennissen helpen haar graag. Vooral dan Orin Meecham, die stilaan van haar is gaan houden en hoopt zijn verdere leven met haar te mogen delen. Maar dan, zeven jaar na zijn vertrek en twee jaar na het einde van de oorlog, komt Jack Sommersby plots weer thuis. Hij lijkt wel een ander mens te zijn geworden, lief, attent, zacht en begrijpend, hardwerkend en succesvol. De ommekeer is zo totaal dat iedereen zich afvraagt of hij wel de echte Jack Sommersby is.

'Sommersby', om 23,40 uur op Eén.

Dossiers