Peter Van Asbroeck leert Wellens koken…

woensdag 18 januari 2006

Vorige week won Geert Wellens brons op het Belgisch kampioenschap. Geert rijdt al een tijdje bij de amateurs en overdag moet hij zoals iedereen uit werken.

A


lleen 's avonds en in het weekend springt hij de fiets op om te trainen. Met zijn bronzen medaille is hij, maar ook zijn vader Lucien, dolgelukkig. Eindelijk loont het harde werken. En dat zal hij deze week eens duchtig vieren…

Ondertussen organiseert Hans van Kasteren een romantisch etentje. Hij wil dat zijn veldrijders kennis maken met het begrip 'de nieuwe man'. Maar de mannelijke gasten Bart, Erwin en coach Danny beseffen niet wat hen boven het hoofd hangt. Want Hans heeft Peter Van Asbroeck uitgenodigd om hen te leren koken. De vrouwen kunnen hun pret niet op…

Verder in de aflevering:

Vader Lucien maakt moeder Wiske helemaal gek met zijn luide nachtelijke gesnurk. Geert doet zijn uiterste best om het gesnurk te imiteren en zo Lucien te doen inzien dat hij er dringend wat aan moet doen.

En Bart Wellens en zijn vriendin Veerle sluiten een weddenschap af over het wereldkampioenschap dat eraan komt...

'Wellens & Wee', donderdag 19 januari om 20.20 uur op VT4.

Persbericht SBS Belgium
http://vt4.be
Meer artikels over VIER

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste én grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers