Peter Van Asbroeck leert Wellens kokenů

woensdag 18 januari 2006

Vorige week won Geert Wellens brons op het Belgisch kampioenschap. Geert rijdt al een tijdje bij de amateurs en overdag moet hij zoals iedereen uit werken.

A


lleen 's avonds en in het weekend springt hij de fiets op om te trainen. Met zijn bronzen medaille is hij, maar ook zijn vader Lucien, dolgelukkig. Eindelijk loont het harde werken. En dat zal hij deze week eens duchtig vierenů

Ondertussen organiseert Hans van Kasteren een romantisch etentje. Hij wil dat zijn veldrijders kennis maken met het begrip 'de nieuwe man'. Maar de mannelijke gasten Bart, Erwin en coach Danny beseffen niet wat hen boven het hoofd hangt. Want Hans heeft Peter Van Asbroeck uitgenodigd om hen te leren koken. De vrouwen kunnen hun pret niet opů

Verder in de aflevering:

Vader Lucien maakt moeder Wiske helemaal gek met zijn luide nachtelijke gesnurk. Geert doet zijn uiterste best om het gesnurk te imiteren en zo Lucien te doen inzien dat hij er dringend wat aan moet doen.

En Bart Wellens en zijn vriendin Veerle sluiten een weddenschap af over het wereldkampioenschap dat eraan komt...

'Wellens & Wee', donderdag 19 januari om 20.20 uur op VT4.

Persbericht SBS Belgium
http://vt4.be
Meer artikels over VIER

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

De finale van 'Snackmasters' (foto: VTM - ┬ę DPG Media 2020)

In deze finale neemt Piet Huysentruyt het op tegen Anne-Sophie Breysem die Lo´c Van Impe klopte in de eerste halve finale met de replica van de Manon-praline. Het wordt de ultieme kans voor Piet om revanche te nemen op Anne-Sophie tegen wie hij verloor met de Pringles-chips.

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers