Nieuwe nominatieronde in 'Mijn Restaurant!'

maandag 20 april 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' was te zien hoe Kortrijk de vrijstelling won. Vanaf nu is het menens. Twee toprecensenten beginnen aan hun ronde van de vijf restaurants. Ze zullen twee restaurants nomineren. Maar deze keer geen positieve nominatie meer. De twee restaurants die het zwakst presteren worden genomineerd voor sluiting.

I


n Kortrijk zitten Claudio en Galle safe. Zij hebben de vrijstelling binnengehaald. Toch worden ook zij gerecenseerd. En dat vinden ze niet erg. Met het oog op latere nominaties kan het geen kwaad om 'scherp' te blijven.

In Turnhout wachten Chris en Wendy met een bang hart de komst van de recensenten af. Na de negatieve kritiek van Sergio Herman kunnen ze niet anders dan sterk uit de hoek komen. Anders komt het einde wel heel dichtbij. In Diest voelt het keukenteam zich vrij zelfverzekerd. Maar daar zit het probleem natuurlijk bij Rebekka en haar zaalpersoneel. Zullen ze deze keer wel een foutloos parcours afleggen?

En alsof een nieuwe nominatieronde nog niet genoeg is, geeft Rani de duo's ook nog een extra opdracht.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 21 april om 21.25 uur op vtm.

Stem NU in de TV-Visie poll: Welk voorjaarsprogramma is jouw favoriet?

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook.

'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers