Nieuwe nominatieronde in 'Mijn Restaurant!'

maandag 20 april 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' was te zien hoe Kortrijk de vrijstelling won. Vanaf nu is het menens. Twee toprecensenten beginnen aan hun ronde van de vijf restaurants. Ze zullen twee restaurants nomineren. Maar deze keer geen positieve nominatie meer. De twee restaurants die het zwakst presteren worden genomineerd voor sluiting.

I


n Kortrijk zitten Claudio en GaŽlle safe. Zij hebben de vrijstelling binnengehaald. Toch worden ook zij gerecenseerd. En dat vinden ze niet erg. Met het oog op latere nominaties kan het geen kwaad om 'scherp' te blijven.

In Turnhout wachten Chris en Wendy met een bang hart de komst van de recensenten af. Na de negatieve kritiek van Sergio Herman kunnen ze niet anders dan sterk uit de hoek komen. Anders komt het einde wel heel dichtbij. In Diest voelt het keukenteam zich vrij zelfverzekerd. Maar daar zit het probleem natuurlijk bij Rebekka en haar zaalpersoneel. Zullen ze deze keer wel een foutloos parcours afleggen?

En alsof een nieuwe nominatieronde nog niet genoeg is, geeft Rani de duo's ook nog een extra opdracht.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 21 april om 21.25 uur op vtm.

Stem NU in de TV-Visie poll: Welk voorjaarsprogramma is jouw favoriet?

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook.

'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog ťťn laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers