Nieuwe afleveringen 'Vermist' maandag op VT4

zondag 21 maart 2010

Maandag start VT4 het tweede seizoen van 'Vermist'. De hoofdrol van Koen De Bouw wordt overgenomen door Axel Daeseleire. Hij neemt de leiding van de Cel Vermiste Personen over. Het nieuwe seizoen start meteen met de onrustwekkende verdwijning van de 16-jarige Lena.

Ook in het tweede seizoen nemen de grootste namen een gastrol voor hun rekening: Chris Van den Durpel, Janine Bischops, Michael Pas, Sven De Ridder, Antony Arandia, Eline De Munck, Koen en Kris Wauters, Tom Van Bauwel en nog vele anderen.

Seizoen 2 start met de verdwijning van de 16-jarige Lena. Overmand door schuldgevoelens neemt Walter ontslag. Axel Daeseleire neemt de leiding van de Cel Vermiste Personen over...


Aflevering 1: Lena
Wanneer Lena, de 16-jarige dochter van Walter Sibelius (hoofd van de Cel Vermiste Personen) verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig omdat hij haar in de steek heeft gelaten en wil haar kost wat kost terugvinden. Is Lena gewoon weggelopen of is er meer aan de hand? De Cel ontdekt dat ze zich wel eens in het poker & drugsmilieu ophoudt en vreest voor het ergste...

Met gastrollen van o.a. Charlotte Timmers (Lena), Katelijne Verbeke (moeder van Lena)

'Vermist', start seizoen 2, maandag 22 maart om 20.40 uur op VT4.


Lees ook:
VT4-serie 'Vermist' nu ook verkocht aan Duitsland

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers