Nieuwe afleveringen 'Vermist' maandag op VT4

zondag 21 maart 2010

Maandag start VT4 het tweede seizoen van 'Vermist'. De hoofdrol van Koen De Bouw wordt overgenomen door Axel Daeseleire. Hij neemt de leiding van de Cel Vermiste Personen over. Het nieuwe seizoen start meteen met de onrustwekkende verdwijning van de 16-jarige Lena.

Ook in het tweede seizoen nemen de grootste namen een gastrol voor hun rekening: Chris Van den Durpel, Janine Bischops, Michael Pas, Sven De Ridder, Antony Arandia, Eline De Munck, Koen en Kris Wauters, Tom Van Bauwel en nog vele anderen.

Seizoen 2 start met de verdwijning van de 16-jarige Lena. Overmand door schuldgevoelens neemt Walter ontslag. Axel Daeseleire neemt de leiding van de Cel Vermiste Personen over...


Aflevering 1: Lena
Wanneer Lena, de 16-jarige dochter van Walter Sibelius (hoofd van de Cel Vermiste Personen) verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig omdat hij haar in de steek heeft gelaten en wil haar kost wat kost terugvinden. Is Lena gewoon weggelopen of is er meer aan de hand? De Cel ontdekt dat ze zich wel eens in het poker & drugsmilieu ophoudt en vreest voor het ergste...

Met gastrollen van o.a. Charlotte Timmers (Lena), Katelijne Verbeke (moeder van Lena)

'Vermist', start seizoen 2, maandag 22 maart om 20.40 uur op VT4.


Lees ook:
VT4-serie 'Vermist' nu ook verkocht aan Duitsland

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Veneti moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op En.

Dossiers