Nieuw reisprogramma 'Campinglife' bij VTM

woensdag 28 november 2007

Elke Vanelderen en Jan Van den Bossche maken deze winter definitief komaf met de oude vooroordelen over campings en kamperen. Ze bewijzen dat het niet altijd kommer en kwel hoeft te zijn, dat de sanitaire voorzieningen niet altijd een ramp zijn, dat de tenten en de stacaravans niet altijd dicht op mekaar gepakt staan.

H


et nieuwe reisprogramma 'Campinglife' geeft een hele nieuwe kijk op campings en kamperen. Elk en Jan reizen naar de mooiste en de meest spectaculaire campings in Europa, schitterend gelegen en voorzien van alle denkbare luxe. Het zijn stuk voor stuk 'sterrencampings' die zelfs de meest veeleisende vakantieganger kunnen bekoren. De bezochte campings kunnen trouwens de vergelijking met het betere hotel zonder probleem doorstaan.

In elke aflevering van 'Campinglife' volgen Elke en Jan een Vlaams gezin tijdens hun vakantie op de camping. Samen gaan ze op verkenning in de streek, bezoeken ze de bezienswaardigheden en ontdekken ze de voornaamste troeven van de camping in kwestie.

'Campinglife' denkt ook aan de hongerige magen. Elke week staat Jan Van den Bossche samen met topkok Jeroen Depauw achter het kookvuur om samen streekgerechten en de betere kampeerkost te bereiden. En omdat elk jaar veel gezinnen hun reis onverwacht moeten afzeggen of te maken krijgen met pech onderweg, geeft 'Campinglife' geregeld tips om met een gerust hart met vakantie te vertrekken. 'Campinglife' is nieuw voor VTM, maar loopt al jaren met succes bij de Nederlandse zender RTL4.

De bestemmingen

Naast de traditionele vakantielanden Frankrijk, Spanje en Itali bezoeken Elke Vanelderen en Jan Van den Bossche ook twee campings in Kroati.

  • Camping Norcenni Girasole in Figline Val D'Arno (Itali/Toscaans binnenland)
  • Camping La Torre Del Sol in Mont Roig (Noord Spanje bij Barcelona)
  • Camping Fabulous in Rome (Itali/Lazio)
  • Camping Park Umag in Novigrad (Kroati)
  • Camping Park Albatros in San Vincenzo (Itali/Toscaanse kust)
  • Camping Domaine Des Bans in Corcieux (Frankrijk/Vogezen)
  • Camping Bivillage in Valbandon (Kroati)
  • Camping Le Chne Gris in Pommeuse (Frankrijk/Parijs)

Inhoud aflevering 1
Jan en Elke gaan op bezoek bij Philippe en Patricia Declercq uit Ronse, die samen met hun twee knappe zonen -Sander en Dries- en vriendin Evy met vakantie zijn op een vier sterrencamping in Figline Val D'Arno, een klein plaatsje in het prachtige Toscane. Deze sportieve levensgenieters laten Jan en Elke Sienna zien, n van de mooiste plekjes van Toscane. Bovendien valt hen de eer te beurt om het castello di Ama te bezoeken. Dit wijnkasteel staat bekend voor zijn beroemde chianto classico riserva en zijn impressionante verzameling moderne kunst. Terwijl Elke samen met Patricia en Philippe gaat paardrijden, vermaken Jan en de jongeren zich op sportfaciliteiten van de camping: tennis, zwemmen, fitness, jacuzzi,...

'Campinglife', zaterdag 1 december om 17.55 uur en zondag 2 december om 14.15 uur op VTM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers