'Mijn Restaurant': wie krijgt het gouden finaleticket

woensdag 7 mei 2008

In de "Mijn Restaurant!"-aflevering van afgelopen dinsdag ging de jury dineren in restaurants Matizze en Exquisa. En dat deden ze in het gezelschap van gemiddeld 998.354 kijkers, wat resulteerde in een marktaandeel van 52,8% (VVA 18-54). Op het piekmoment zaten er 1.067.552 smaakgrage Vlamingen voor de buis.

I


n de 20ste aflevering van "Mijn Restaurant!" gaan de juryleden dineren in d'Hoogeschool van Jelle en Micheline. Christel, Dirk en Peter geven ook in Leuven hun smaakpapillen, ogen en oren de kost. Geen detail ontsnapt aan hun aandacht en ze zetten de plus- en minpunten op een rijtje.

Voor de duo's is het jurybezoek alvast slopend geweest. Jelle en Micheline en Yanaïka en Stephanie besluiten een halve dag vrij in te lassen en hun restaurant over te laten aan hun personeel. Enkel David en Lins nemen geen vakantie.

Er is ook nog een grote verrassing voor de duo's: de ochtend voordat de jury haar verdict bekend maakt, krijgen ze van Rani te horen dat het duo met het beste restaurant niet enkel rechtstreeks naar de finale gaat maar ook een verwentweedaagse in Parijs krijgt. De duo's besluiten onmiddellijk alles te regelen: ze maken afspraken met leveranciers en personeel, ze stellen een (financiële) vertrouwenspersoon aan én ze gaan hun valies al pakken.

En dan is het tijd voor het verdict. Welk duo gaat rechtstreeks naar de finale van 'Mijn Restaurant!' en naar de gastronomische hoofdstad van de wereld?

'Mijn Restaurant', donderdag 8 mei om 21.45 uur op vtm.

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers