Laatste aflevering 'Temptation Island' op VT4

maandag 20 april 2009

Dinsdag brengt VT4 de allerlaatste aflevering van 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden'. En Vlaanderen wist dit zevende seizoen best te smaken met een bomvolle Versuz afgelopen vrijdag, duizenden Facebookfans, drukbezochte internetfora en een succesvolle compilatie cd. Ook was dit seizoen het meest opgevraagde VT4-programma op C-More tot op vandaag.

'


Temptation Island' schoot sterk uit de startblokken en groeide over de weken heen naar een echte climax. De topaflevering van dinsdag 14 april (finaal kampvuur) haalde gemiddeld 340.986 kijkers en piekte tot 420.000 kijkers. En derde van de 15-44 jarigen die op dat moment tv keken, stemde af op 'Temptation Island'. In totaal heeft het programma meer dan 2.6 miljoen Vlamingen bereikt.

De Temptation-karavaan is trouwens niet te stoppen de komende maanden. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen wordt een zwoele Temptation Party georganiseerd met knappe verleid(st)ers, hete muziek in een zuiderse sfeer. Meer info op http://www.muziekfabriek.com.

Nu dinsdag zie je hoe Fre & Nathalie en Jurgen & Nathalie hun ultieme relatietest verteerd hebben:

Na het kampvuur onderneemt Jurgen tientallen pogingen om opnieuw de liefde en het vertrouwen van Nathalie voor zich te winnen. Maar Nathalie houdt het been stijf... Fre en Nathalie genieten van hun tweede huwelijksnacht en beseffen dat ze opnieuw zo verliefd zijn als zes jaar geleden, toen ze mekaar voor het eerst leerden kennen.

Zes maanden later hebben de koppels de draad van hun leven terug opgepikt. Heeft Jurgen Michelle nog ontmoet? Of heeft hij van Nathalie een tweede kans gekregen? En zijn Nathalie en Fre nog steeds gelukkig bij elkaar? Vertrouwt hij haar ondertussen al voor de volle honderd procent? Een absolute must om dit zevende seizoen van 'Temptation Island' af te sluiten!

'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden', dinsdag 21 april om 22.20 uur op VT4.


Lees ook:
Vrijgezel 'Temptation Island' achter de tralies

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers