Koken op driesterrenniveau bij Boury in 'Celebrity MasterChef Vlaanderen'

De kandidaten koken in aflevering 8 op een heel bijzondere plek: driesterrenrestaurant Boury. Daar krijgen ze een masterclass van niemand minder dan de Masterchef Tim Boury himself.
Op het menu: Langoustine à la nage met saffraan en canneloni van boekweitnoedel, tartaar van langoustine en kaviaar. Boury op z’n best dus en de juryleden doen er nog een schepje bovenop, want hun gerechten zullen beoordeeld worden door voormalig Michelin-inspecteur Werner Loens: 'Ik ben ondertussen met pensioen, maar ik ben nog altijd zeer kritisch. Het zit er bij mij ingebakken.' De chefs zijn gewaarschuwd...
Voor deze opdracht werken ze in teams : Bert Huysentruyt & Sarah Vandeursen, Bert De Kock & Daphne en Koen & Dorianne. Het verliezende duo moet terug aan de bak om een menu in elkaar te boksen voor misschien wel de meest kritische recensenten ter wereld: een groep kinderen. Bert Huysentruyt heeft met de immuniteitspin wel een voordeel op zak.
'Celebrity MasterChef Vlaanderen', woensdag 2 april om 21.15 uur op GoPlay & Play4.




