Johan Museeuw swingt in 'Let's Dance' (VT4)

donderdag 5 januari 2006

Volgende week woensdag geeft VT4 de aftrap voor zijn dansprogramma 'Let's Dance'. Véronique De Kock danst de Lambada, Johan Museeuw swingt en Dana demonstreert de cha-cha-cha. TV-Visie volgt 'Let's Dance' op de voet en geeft nu alvast een overzichtje van de gasten van de eerste aflevering!

<


STRONG>Véronique De Kock is al jaren één van de bekendste vrouwen in medialand. Dit jaar werd ze bovendien door de lezers van Ché verkozen tot knapste vrouw ter wereld. Haar carrière als omroepster bij VT4, de organisatie van 'Miss België provincie Antwerpen' en haar passie voor styling en binnenhuisinrichting zorgen voor een drukke agenda. Toch blijft deze leuke dame met beide voetjes stevig op de grond. Maar de vraag is natuurlijk of ze haar voeten ook van de grond krijgt in…Let's dance! Véronique danst met haar partner Bart de Lambada en waagt zich aan housedance

Johan Museeuw mag zich oprecht de 'Leeuw van Vlaanderen' noemen. Museeuw spreekt tot de verbeelding. Hij is het synoniem geworden voor ijzeren wil, vechtlust en enorme mentale weer- en veerbaarheid. De meest gelauwerde klassiekerwinnaar uit de post-Merckxperiode schreef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd driemaal op zijn conto, en haalde in heel zijn omvangrijke carrière maar liefst 11 wereldbekerzeges. 15 dagen gele trui en 85 dagen groene trui in de Ronde Van Frankrijk. En dan spreken we nog niet over zijn drie zeges in de Helleklassieker Parijs-Roubaix – waar hij ooit bijna een been verloor... Gelukkig gebeurde dat niet en staat hij met beide benen op onze dansvloer! En hoe! Johan danst met danspartner Stephanie op Ragga en hij durft ook een swing aan.

Dana Winner, één van de meest succesvolle Vlaamse zangeressen van de afgelopen tien jaar, heeft België op de muzikale wereldkaart gezet. Ze verzamelde ondertussen genoeg goud en platina om de muren van een kleine concerthal te behangen.  Dana mag dan wel Winner heten, maar of ze die naam ook kan waar maken in Let's Dance!… Dana zal met partner Olivier de pasjes van de cha-cha-cha onder de knie moeten krijgen en deze nachtegaal waagt zich ook aan rasechte disco!

Let's Dance! is een bijzondere danscompetitie. Eentje waarin de nadruk ligt op het plezier en de overgave van bekende Vlamingen op de dansvloer. Eentje waar bezieling en passie net zo belangrijk zijn als technisch perfect afgelegde pasjes. Eentje waarin onze voortrekkers zonder verpinken hun kunnen tonen in een sfeervolle arena, opgezweept door een enthousiast publiek en met een professionele danspartner aan hun zijde. Jong van geest (zoals ze zijn), maar met respect voor de klassieke ballroomkenmerken (zoals het hoort).

Let's Dance, woensdag 11 januari om 21.10 uur op VT4

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hélène vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op Eén.

Dossiers