'Familie': inhouden week 24 online - PREVIEW

zaterdag 6 juni 2015

Louise helpt FreEco aan stalen uit het bedrijf van haar vader. Jan neemt de draad in zijn café weer op en Simon ontdekt iets op Thomas' kamer. June en Stan bereiden een ultiem plan voor en Rudi ijvert voor zijn nieuwe collectie, maar Véronique is niet overtuigd.

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 8 juni - aflevering 5531
Louise gelooft haar vader wanneer hij haar verzekert dat Fashion duurzaam werkt. Zijn woord is voor FreEco echter niet voldoende. Louise is bereid om voor bewijzen te zorgen en broedt op een plan. Simon doet een verrassende ontdekking op de kamer van Thomas. De samenwerking tussen Rudi en Gunther verloopt steeds beter. Benny ontwijkt Véronique.

Dinsdag 9 juni - aflevering 5532
Jan besluit opnieuw achter de toog te staan van de Jan & Alleman. Louise wil FreEco ondertussen bewijzen dat Fashion zuiver op de graat is. Ze is bereid om daarvoor heel ver te gaan. Een artikel over een rolstoelpatiënt trekt de aandacht van Zjef.

Woensdag 10 juni - aflevering 5533
Stefanie heeft haar omgeving iets op te biechten. Peter doet haar een voorstel. Rudi heeft de grootste moeite om Véronique te overtuigen van zijn idee met de nieuwe collectie. De eerste resultaten van de stalen die Louise gestolen heeft bij Fashion leveren een opmerkelijk resultaat op.

Donderdag 11 juni - aflevering 5534
Peter roept iedereen die betrokken is bij de joint venture samen. Hij heeft nieuws dat niemand had zien aankomen. Marie-Rose wil werk maken van de zoektocht naar een nieuw huis, maar Mathias reageert niet enthousiast. Hij besluit ondertussen om Jelle te helpen met zijn examens.

Vrijdag 12 juni - aflevering 5535
Stan en June beramen een plan om Peter voor eens en voor altijd uit te schakelen. Simon nodigt Stefanie uit om samen iets te gaan eten. Zjef wil niemand vertellen wat er zich in het verleden heeft afgespeeld tussen hem en Quinten. Benny en Liesbeth hebben het moeilijk.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Kijk online naar 'Familie'!
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers