'Familie': inhouden week 15 online - PREVIEW

zaterdag 4 april 2015

Niko doet een schokkende ontdekking over Zjef. Peter wil niet weten van een samenwerking met Vero Bello. Mathias en Marie-Rose besluiten hun huis te koop te zetten. Liesbeth heeft het moeilijk in Reading en Benny begint zich zorgen te maken. Het undercoverwerk van Maarten werpt vruchten af.

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 6 april - aflevering 5486
Niko ontdekt dat Zjef op straat slaapt. Hij bespreekt met de vrienden of Zjef mag terugkeren..Marie-Rose is blij met de toenadering tussen Peter en Véronique. Mathias wil dat ze een beslissing neemt over het al dan niet verkopen van het huis. Liesbeth komt samen met Benny aan op de campus in Reading. Ze voelt zich zenuwachtig wanneer ze de jonge medestudenten ziet.

Dinsdag 7 april - aflevering 5487
Zjef zoekt toenadering tot Rudi. Mathias en Marie-Rose zetten hun huis te koop op internet. Liesbeth probeert zonder veel succes contact te leggen met haar medecursisten. Véronique voelt zich bevrijd van Junes macht en stelt Mathias een joint venture voor.

Woensdag 8 april - aflevering 5488
Peter komt te weten dat Marie-Rose haar huis wil verkopen. Bart vertrekt naar een congres over terrorisme in Amsterdam. Trudy is er niet gerust in. Liesbeth maakt in Reading kennis met Kitty, waardoor Benny zich meteen een stuk minder zorgen maakt. June probeert de foto's van haar en Bert van Véroniques gsm te wissen.

Donderdag 9 april - aflevering 5489
Mathias probeert Peter te overtuigen toch een samenwerking aan te gaan met Vero Bello. June lijkt plotseling positief te staan tegenover het voorstel. Liesbeth wil er jonger en hipper uitzien, Kitty helpt haar bij de restyling. Zjef moet vaststellen dat hij het vertrouwen van Trudy nog niet teruggewonnen heeft. Maarten komt in nauwe schoentjes te zitten.

Vrijdag 10 april - aflevering 5490
Marie-Rose heeft een moeilijke beslissing te nemen, maar hakt toch een knoop door. Liesbeth maakt Benny duidelijk dat ze zich niet goed in haar vel voelt in Reading. Zjef dreigt te hervallen in zijn gokverslaving. Maarten vermoedt dat er drugs gedeald worden in het snookercafé waar hij werkt en probeert een van de snookerkeus van naderbij te bekijken.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek!

Kijk online naar 'Familie'
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers