'Familie' - INHOUDEN week 15

zaterdag 7 april 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2014

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 
Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 9 april 2018 - aflevering 6149
Guido krijgt een grote schok te verwerken. Hij gaat compleet door het lint. Mieke voelt zich schuldig. De voorbije periode heeft Lars en Marie opnieuw dichter bij elkaar gebracht. Ze besluiten een snipperdag te nemen om hun batterijen op te laden. Amélie wil naar de politie stappen.

Dinsdag 10 april - aflevering 6150
Amélie meldt zich ziek bij Jan en verdwijnt van de aardbol. Lars krijgt argwaan. Jan geeft Guido ongelijk, maar biedt zijn zoon onderdak aan. Lars verontschuldigt zich bij zijn werknemers voor zijn gedrag. Mathias wil een appartement kopen, maar stuit op een probleem.

Woensdag 11 april - aflevering 6151
Ayo is boos op Stefanie. Stefanie zelf wordt 's nachts opgeschrikt. Mike zet Amélie onder druk. Stan ziet zijn kans om Evy weer voor zich te winnen. Voor Emma breekt een belangrijk moment aan. Mathias polst bij Véronique naar de echtscheiding.

Donderdag 12 april - aflevering 6152
Amélie verstopt Gino in haar kamer. Lars voelt dat er iets aan de hand is en wordt achterdochtig. Véronique kan zich bij Fashion niet vinden in het voorstel van Lars. Ayo is opgelicht en laat zich gaan. Guido is in de war.

Vrijdag 13 april - aflevering 6153
Amélie vertrekt naar Londen, terwijl Gino zich nog steeds schuilhoudt in haar kamer. Zjef mist Quinten en belt hem om af te spreken. Emma heeft het moeilijk, maar houdt zich sterk. Stefanie doet Ayo een verrassend voorstel.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers