'Euro 2008': halve finale Rusland-Spanje bij VT4

woensdag 25 juni 2008

Rusland stond eerder dit tornooi al tegenover Spanje in de voorrondes van groep D. Toen werd het ingemaakt met zware 4-1 cijfers. Toch is iedereen het erover eens dat deze halve finale een compleet andere match wordt. Veel daarvan heeft te maken met de terugkeer van Andrei Arshavin en het vertrouwen dat Rusland geput heeft uit zijn overwinningen tegen Zweden en Nederland.

I


n deze laatste twee matchen verscheen een andere ploeg aan de aftrap. Bondscoach Guus Hiddink heeft zijn jongens uitstekend voorbereid en opnieuw slaagt hij erin om de druk in het Spaanse kamp te leggen. De Spanjaarden halen op hun kant vertrouwen uit hun eerste halve finale van een EK in 24 jaar.

19u50: Rusland - Spanje LIVE verslag van de tweede halve finale van Euro 2008. Rusland en Spanje strijden in het Ernst Happel stadion in Wenen voor een plaats in de finale. Aftrap 20u45

Commentaar: LUC VAN DOORSLAER
Co-Commentaar: MARC DEGRYSE
Studiogast: o.a. Rik De Saedeleer, Eddy Snelders, Frank Raes, Emilio Ferrera 

Hotel Regina met Goedele Liekens, Hans Vandeweghe, Raymond van het Groenewoud en Gunther Schepens

'Euro 2008', halve finale, donderdag 26 juni vanaf 19.50 uur op VT4. 

DOSSIER: Euro 2008 (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers