Dinsdag start 'The Block Gent' op VT4

maandag 31 augustus 2009

Het VT4-verbouwprogramma 'The Block' kan ook dit jaar weer rekenen op 4 duo's die zich de volgende 10 weken zullen storten in het grootste verbouwingsavontuur van Vlaanderen: Sofie en Didier uit Aalst, Nadine en Hugo uit Hemiksem, Aleksandra en Pieter uit Gent en Michel uit Beveren en Ellen uit Zoersel.

M


ichel en Ellen hebben elkaar nog nooit ontmoet. Deze twee tegenpolen zullen tien weken lang moeten samenwerken. Klikt het of botst het?

Dit jaar trekt 'The Block' de kaart van de creativiteit! Creatief in interieur maar ook in budget want...het is crisis. En de crisis heeft ook toegeslagen in The Block. De Blockbewoners moeten alles zelf verbouwen. Dit betekent geen aannemers! Het wordt een loodzware opdracht, want de lofts bedragen 134 m.

De 4 duo's worden er direct ingesmeten. Ze moeten als eerste opdracht het allerkleinste kamertje verbouwen nl. de wc. Ze krijgen hiervoor 24u de tijd n 100 euro startkapitaal.

'The Block', dinsdag 1 september om 20.40 uur op VT4.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers