De start van het najaar bij VTM

vrijdag 30 augustus 2019

Op zaterdag 31 augustus is er bij VTM de tv-première van 'War of the Planet of the Apes', het vierde en voorlopig laatste hoofdstuk van de 'Planet of the Apes-films'.

Matt Reeves kroop voor de tweede keer in de regisseursstoel. Acteur Andy Serkis verbaast opnieuw als de chimpansee Caesar en moet het nu opnemen tegen schurk Woody Harrelson.


Vanaf maandag 2 september tovert de 25-jarige foodvlogger Loïc Van Impe passie op je bord én op je scherm in 'Loïc: Zot van Koken'. Elke weekdag gaat hij op bezoek bij een foodie en tovert hij erna een lekker en toegankelijk gerecht op tafel. Tijdens zijn eerste week maakt hij o.a. klassiekers als krokante kip met appelmoes en ribbetjes, en toont ook hoe je chai latté maakt.

Vanaf maandag 2 september is 'De Buurtpolitie' opnieuw op post in de vooravond van VTM. Dempsey Hendrickx, Junes Lazaar, Lisa Gerlo en Idalie Samad versterken het bekendste politiekorps van Vlaanderen. De vier stagiairs dromen van een carrière als agent en worden begeleid door stagemeester Floor (Ianthe Tavernier).

In de startaflevering van 'Beat VTM', op maandag 2 september, ontdekken VTM-gezichten Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Freek Braeckman, Mathias Coppens, Olga Leyers en Guga Baúl wie hun tegenstanders zijn en nóg belangrijker: in welke discipline ze het tegen elkaar zullen opnemen. Het VTM-team zal onderling moeten uitmaken wie welk duel voor zijn rekening neemt.

In de tragikomische reeks 'Gina & Chantal' kruipt Tine Embrechts in de huid van de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens speelt haar cynische poetsvrouw Chantal. Samen worden de vrouwen meegesleurd in een mysterie dat een hele villawijk in de ban houdt. Op 2 september zendt VTM de eerste aflevering uitzonderlijk op maandag uit, op dinsdag 3 september meteen gevolgd door aflevering 2. Vanaf dan blijft VTM deze nieuwe serie op dinsdag uitzenden, telkens om 21.45 uur.

Vanaf dinsdag 3 september geeft Stan Van Samang in 'Studio Stan' gewone mensen een unieke kans om dé muzikale herinnering uit hun leven te vereeuwigen op vinyl. Stuk voor stuk brengen ze een bijzonder verhaal mee naar de professionele opnamestudio middenin de Ardense bossen, waar ze de plaat van hun leven mogen opnemen.

Nathalie Meskens gidst vanaf woensdag 4 september de kijker opnieuw langs de leukste, opvallendste en grappigste fragmenten - nationaal, internationaal én viraal. In het kraakverse seizoen van 'Beste Kijkers' vult Nathalie haar tafel wekelijks met 4 nieuwe kijkvrienden, die naast hun schaterlach ook hun tv-kennis etaleren.

In '(h)ALLOOMEDIA', vanaf woensdag 4 september, brengt Luk Alloo op zijn hele eigen manier een mediadagboek op tv. Wat gebeurt er in bekend Vlaanderen? Wie is waar mee bezig?

In het tweede seizoen van 'Over Winnaars', dat op donderdag 5 september van start gaat, verrast Koen Wauters mensen die door een ziekte of ongeval een fysieke beperking opliepen met een uniek voorstel. Hij helpt hen om plannen of ambities die ze door hun beperking hebben opgeborgen, tóch waar te maken. In de eerste aflevering maakt hij kennis met politie-inspecteur Pieter, die door een verdwaalde kogel in een rolstoel belandde, maar er altijd van gedroomd heeft om te paragliden.

In een nieuw seizoen van 'Alloo bij de Wegpolitie', op donderdag 5 september, gunt Luk de kijkers opnieuw een blik op het werk van de Federale Wegpolitie.

Op vrijdag 6 september zendt VTM live de vijfde EK-kwalificatiematch van de Rode Duivels uit. België neemt het op tegen San Marino.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers