De plannen van CAZ

vrijdag 4 januari 2019

Op zondag 6 januari is er om 20.40 uur de misdaadfilm die 4 Oscars bemachtigde, 'Butch Cassidy and the Sundance Kid' uit 1969, met Paul Newman, Robert Redford en Katharine Ross.

Butch Cassidy en The Sundance Kid zijn twee bank- en treinovervallers. Wanneer een plundering misloopt, wordt er een speciaal arrestatieteam aangesteld om hen te pakken te krijgen. De twee vluchten en belanden uiteindelijk in Bolivia.


Op woensdag 8 januari staat om 20.40 uur de actiefilm 'Lock Up' uit 1989 op het programma met Sylvester Stallone. Stallone vertolkt de rol van Frank, een modelgevangene die over een half jaar vrijkomt, maar die zes maanden beloven een hel te worden. Frank wordt immers totaal onverwacht overgeplaatst naar de zwaar bewaakte Gateway-gevangenis. De bewakers zijn sadisten die Frank aan allerlei mensonterende proeven blootstellen.

Op donderdag 10 januari is er om 20.40 uur de actiefilm 'Pain & Gain' uit 2013 met Mark Wahlberg en Dwayne Johnson. De film is gebaseerd op waargebeurde feiten die plaatsvonden in Miami aan het einde van de jaren '90. Wahlberg en Johnson vertolken de rollen van bodybuilders Daniel Lugo en Paul Doyle. De twee hebben gebrek aan geld en gaan op zoek naar de rijkdom waar ze al zo lang op hopen. Wanneer een schatrijke restauranthouder in de gym komt trainen, ziet het duo een gouden kans om deze droom ook daadwerkelijk waar te maken. Maar het duo raakt zo betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering die compleet uit de hand loopt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers