TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Plop & de Peppers
Pepijn en Pol willen wisselen van appartement, maar dat ziet Pip niet meteen zitten. Ze sluiten een weddenschap af: als Pepijn en Pol winnen krijgen ze Pip haar appartement, als ze verliezen moeten ze een maand lang klusjes doen voor Pip.
«
»
06:00 Nils Holgersson
Om aan een aanval van twee adelaars te ontsnappen, heeft de groep zich opgesplitst. Martin en Donsveertje zitten verstopt in een grot en Gorgo gaat undercover, maar om dat te kunnen doen moet hij zich eerst leren gedragen als een echte adelaar.
«
»
06:10 Moominvalley
Op aandringen van mevrouw Fillyjonk neemt Moominmama een hulp in huis. Het huis wordt er wel stukken netter en beter georganiseerd van, maar tegen welke prijs?
«
»
06:35 K3 Kan Het!
Voor Josje is het een spannende dag, want zij gaat samen met Tirsa parachutespringen. Kristel heeft dan weer een hele relaxte dag, omdat ze met Maxine een pizza gaat eten. En Karen en Marie worden kinderverzorgster en openen een kinderdagverblijf.
«
»
06:55 Wissper
Een berenwelpje wordt bij het minste geluid wakker en kan niet meer slapen. Wissper vraagt Dan de wijze panda om advies en samen bedenken ze een koorliedje om de welp in een diepe slaap te sturen.
«
»
07:00 Nurdys
Het konijntje heeft zin in vakantie en gaat een dagje naar het strand. De dag belooft nog leuker te worden als ze de kikker op het strand ontmoet. Ze brengen samen een vakantie door vol gelach en spelletjes.
«
»
07:05 Nurdys
De Nurdys spelen rond de vijver. De eend luiert op de oever onder een parasol. Als zijn vriend de kikker uit het water komt, spelen ze samen een spelletje koekoek en hebben ze een geweldige tijd.
«
»
07:10 Hallo K3
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen. Josje bereidt zich voor op het poolkampioenschap dat Rosie organiseert.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Verschillende mensen beweren een krokodil te hebben gezien in de vijver in het park. Koen en Patrick vinden echter geen spoor van het dier. Wellicht wordt de parkvijver een nieuw Loch Ness.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Draken: Reddingsrijders
TE:26 De tweeling Dak en Leyla wijdt zich samen met hun draken aan het redden van andere draken en het verdedigen van de inwoners van hun dorp Huttsgloren, maar bovenal willen ze veel plezier maken.
«
»
08:35 Maya de Bij
Nadat er diefmieren gesignaleerd zij, versterkt Paul de mierenhoop. Dan blijkt de voorraad energiezaadjes beschimmeld te zijn. Maya leidt een troep mieren naar een plek met veel zaadjes en moet ondertussen de diefmieren te slim af zijn.
«
»
08:50 K3 Kan Het!
Voor Josje is het een spannende dag, want zij gaat samen met Tirsa parachutespringen. Kristel heeft dan weer een hele relaxte dag, omdat ze met Maxine een pizza gaat eten. En Karen en Marie worden kinderverzorgster en openen een kinderdagverblijf.
«
»
09:10 Trolls: The Beat Goes On!
Een Magische en chaotische gebeurtenis voltrekt zich, wanneer Poppy en Knoest van gedaante wisselen met behulp van een speciale edelsteen. Knoest geeft een feest in zijn bunker, maar de bunker overleeft het misschien niet.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Vandaag kiezen Eline en Sofie een zuiders gerecht en bereiden een heerlijke pasta in papillot met pesto, look, tomaten en pancetta.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Familie
Mieke maakt zich steeds meer zorgen om Joris, maar de problemen bij CoBrew nemen de bovenhand. Vanessa krijgt bovendien een extra koude douche.
«
»
12:25 Behind The Mask
Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger. Alle ontmaskerden geven een exclusieve inkijk in hun parcours en delen hun grootste geheimen met Vlaanderen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Quinten moet zijn squashavond met Zjef afzeggen. Cédric zoekt tevergeefs aansluiting bij zijn moeder. Patrick vangt een confronterend gesprek tussen Benny en Robyn op.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Mirna, het meisje met problemen waar Ingrid eerder voor gezorgd heeft, is terug in het ziekenhuis. Annelies wil scheiden van haar bezitterige man Joep.
«
»
15:20 White Collar
Neal gaat undercover om te onderzoeken of een psychiater haar patiënten manipuleert om diefstallen te plegen. Daarvoor moet hij zelf een sessie bij haar inplannen.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:50 De Verraders
Verraad komt langs vele kanten en in vele vormen. Verraad kent vele gedaantes. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
18:25 Milo
Nadat hij aangevallen werd, belt Liam naar Aron. Hij begrijpt niet waarom de overvallers de tag van Lou hebben meegenomen. Hij is bang om alleen thuis te zijn en besluit naar de studio te gaan.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Hanne stort haar hart uit bij Joris, maar is zich niet bewust van wat hij met haar van plan is. Mieke merkt dat Joris ergens mee zit. Paul wacht ondertussen nog steeds op zijn geld.
«
»
20:40 Blind getrouwd
De huwelijksreis loopt voor sommige koppels op zijn einde. Simen en Larissa shoppen nog leuke souvenirs en Thomas laat onder toeziend oog van Karlien zijn haar knippen in een lokale kapperszaak.
«
»
21:50 Politierechters
In de rechtbank van Oudenaarde vertelt een vrouw vol schaamte en emotie hoe ze zich op een zatte avond vastreed in het bos om vervolgens een nachtje in de cel te moeten doorbrengen.
«
»
23:00 Chicago Fire
Kidd maakt zich zorgen om een klein meisje dat mogelijks verantwoordelijk is voor enkele branden. James, de voormalige stiefzoon van Boden, zoekt opnieuw contact en smeekt hem om zijn moeder te helpen.
«
»
00:00 Kotmadam Sarafian
Het nieuwe jaar breekt aan, het moment waarop de studenten volop zitten te blokken voor hun examens. Jasper kan zich echter niet motiveren en Barbara probeert te achterhalen wat de reden daarvoor is.
«
»
01:10 White Collar
Neal gaat undercover om te onderzoeken of een psychiater haar patiënten manipuleert om diefstallen te plegen. Daarvoor moet hij zelf een sessie bij haar inplannen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers