TVgids - njam!
Andere zender »
02:55 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in een mum van tijd en met maar één enkele pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer bereidt hij een Schotse luxesoep met kip, kreeft en sint-jakobsschelp.
«
»
03:10 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
03:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
04:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
04:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
05:10 | Foodies & The City |
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
05:45 | De Gastentafel |
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
06:30 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
08:35 | Foodies & The City |
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
09:15 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Chocochoc, Cappucino Domencino en Krakkebrood.
«
»
09:45 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
10:40 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt kampioen Femke Hermans uit en draagt een hemels dessert aan haar op.
«
»
11:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
11:35 | De Dagschotel |
Italië zit nu eenmaal in zijn bloed, dus zijn dagschotels krijgen hoe dan ook een smaakvol Italiaans sausje. Vandaag maakt Peppe zijn versie van 'ballekes in tomatensau', beter bekend als polpette.
«
»
11:45 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
12:25 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
12:55 | Open Vuur |
Dat je ook met zalm avontuurlijk kan uitpakken op open vuur bewijzen de vrienden van Zouterover met hun Asado style zalm en knapperige aardappelen en groenten vanuit het open vuur.
«
»
13:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
14:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
14:50 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
15:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
16:15 | Peppe's Toscane |
Peppe gaat samen met Roberto en zijn hond voor het eerst in zijn leven op zoek naar truffels.
«
»
16:45 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
17:55 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
18:25 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
19:05 | Op de Rooster |
Axel Daeseleire mag dit keer samen met Johan Segers varken aan het spit bereiden, samen met de rest van het varken, zoals spek, oren, poten en natuurlijk aangepaste sausen en salades.
«
»
19:35 | De Dagschotel |
Chef Johan Segers bereidt vandaag rode kool met appeltjes en witte en zwarte pensen.
«
»
19:50 | Streetfood |
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
21:05 | BBQ Vanavond?! |
BBQ-meester Bart Desmidt rolt zijn mouwen op en maakt heerlijke gerechte klaar. Hij bereidt zalmforel met aardappeltjes, gegrilde komkommer met ansjovis en opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
21:25 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen. Een Parmigiano glassata, daarna varkensvlees aan't spit en als dessert Boules de Berlin.
«
»
22:20 | De Dagschotel |
Eén van de chefs maakt een gerecht klaar dat de kijker thuis kan namaken. Elke chef geeft zijn eigen, persoonlijke toets aan het gerecht, zodat de kijker steeds de nodige inspiratie krijgt om zelf een haalbaar en lekker gerecht op tafel te toveren.
«
»
22:40 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
23:30 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
00:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
00:50 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
01:30 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»