TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Filthy House SOS
De 56-jarige Suzanne lijdt aan een dwangmatige koopstoornis. Ze kan geen spullen wegdoen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
Kunstschaats iconen Tara Lipinski en Johnny Weir hebben looks nodig voor de komende Olympische Winterspelen van 2022. De ontwerpers zullen in paren strijden en de winnende looks zullen door Tara en Johnny gedragen worden op de Olympische Spelen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 MasterChef Australië
Vier teams van vier chefs moeten elk een driegangenmenu bereiden voor 25 koppels.
«
»
13:55 Project Runway
Ontwerpers werken samen met enkele van de meest getalenteerde accessoireontwerpers van New York City. Elk samenwerkend duo wordt uitgedaagd om een gecoördineerde unieke look en een nieuw accessoire te creëren.
«
»
15:00 Achter gesloten deuren
Caroliens zwager is overleden aan een hartstilstand in het gezelschap van een onbekende minnares. Carolien heeft meer informatie over wie deze minnares is.
«
»
16:00 B&B zoekt Lief NL
Bij Walter in Frankrijk maakt een tantrische dame haar entree en zij zet de boel meteen op stelten. In Zweden arriveert een derde dame voor Bram. In Portugal verbaast de extravagante Tom zich over Marians wereld.
«
»
17:10 De Pfaffs
Aangezien Liam en Keano vandaag niet naar school hoeven, mogen ze hun vrije dag helemaal zelf invullen. Een paardrijles in de manege staat bovenaan hun verlanglijstje. Maar Nicolas heeft vooral behoefte aan quality time met vrouwlief alleen.
«
»
17:50 Home and Away
Dana zet haar actieplan in werking en nodigt Banjo uit voor een gesprek. Al blijkt die een ander idee te hebben over waarom Dana hem heeft uitgenodigd.
«
»
18:20 Blind Getrouwd UK
Britse versie van de beroemde show waarin zes mensen die geen liefde kunnen vinden, besluiten een extreme stap te zetten: trouwen met een volslagen vreemde.
«
»
19:00 Darts
De wereldtop in het darts verzamelt voor een nieuw rondje darts op topniveau.
«
»
23:55 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Een huisbaas heeft problemen met gewelddadige huurders die de buurt angst aanjagen. In Slough heeft een andere verhuurder een probleem met een huurder die geïsoleerd is. De huurder neemt de telefoon niet op.
«
»
00:55 Blind Getrouwd UK
Britse versie van de beroemde show waarin zes mensen die geen liefde kunnen vinden, besluiten een extreme stap te zetten: trouwen met een volslagen vreemde.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers