TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is dansend ziekenhuispersoneel op de dansvloer, een fabriek voor muzikale noten en kijk hoe het Boekenmeisje een spaarvarken maakt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon en Maelle racen tegen elkaar en Gaspard is de scheidsrechter. Ze kijken wie als eerst de grote rots kan aanraken.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
06:30 Odo
Odo neemt een vos mee naar het kamp om over te praten, maar de vogels vinden hem doodeng.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Biba raakt gefrustreerd als Lu hun kussenkasteel verlaat om met baby Bo te spelen.
«
»
06:40 Monty & Co
Mevrouw Rainey komt naar Monty en Co om te zien of zij haar oude voorwerpen voor recycling willen hebben. Wanneer ze niet beseffen wie zij is, wordt mevrouw Rainey overvallen door Eddie, Lulu en Jack en ze ziet Charlie aan voor een inbreker.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Harry geeft Lucy een flesje parfum dat ooit van haar moeder was, maar er is niet veel parfum meer over. Lucy gaat op zoek naar ingrediënten om het parfum na te maken.
«
»
07:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's dag kan niet stuk als hij hoort dat hij een dagje junior vuilniswagenstagair mag zijn bij zijn favoriete vuilniswagen. Hij leert veel over vuilnis ophalen tijdens de rondes die hij rijdt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia neemt het rad van een hamsterkooi mee naar de werkplaats. De kooi en de hamster blijven in de winkel. Said en Anna vinden het zielig voor de hamster. Voorzichtig laten ze de hamster even los.
«
»
07:25 Samson en Marie
Alberto is boos op de burgemeester. Hij denkt dat hij het als burgemeester veel beter zou doen.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie hebben in elke brievenbus bonnetjes gestoken voor een gratis ijsje. De burgemeester komt al vlug zijn ijsje claimen. Wanneer hij er nog een wil, verkleed hij zich als de 99-jarige mevrouw Bovendorp, die niet eens bestaat.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Als Slippy een ongelukje heeft met zijn scooter, gaat hij op zoek naar ijzer voor de reparatie.
«
»
07:45 De Smurfen
Nadat Wilde Smurf zijn enkel heeft verstuikt, verblijft hij Grote Smurfs huis om te herstellen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Sophia, het nichtje van Julie komt terug van haar wereldreis en mag enkele dagen blijven logeren in het hotel. Al snel wil iedereen dat ze het liefst weer vertrekt.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Nadat de Romeinen Corsicaanse kaas verboden hebben in Lutetia, belandt een trotse Corsicaanse kaasmaker in de gevangenis. Idéfix en zijn vrienden werken samen met de hond van de Corsicaanse kaasboer om zijn baasje te redden.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Timmy is jarig. Maar er komen geen gasten op zijn feestje omdat er voetbal op tv is. / Shirley vindt een oude lamp met een geest en elk schaap heeft drie wensen.
«
»
08:30 Zotte dieren
Ontmoet een hamster die van groente houdt en een kat die een lesje leert door veel te veel te eten.
«
»
08:35 Zotte dieren
Een kat probeert op de gekste plek te klimmen en een ander katje heeft een stinkend probleem.
«
»
08:45 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
09:00 Tik Tak
Er is een schoen die gemaakt is van wol, Milleke Mol ontvangt een leeuw in zijn ondergrondse werkplaats, en Boekenjongen gebruikt magie om te kunnen douchen.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Simon wil gaan rolschaatsen. Hij maakt zich zorgen omdat dit allemaal nieuw voor hem is. Lou en Ferdinand proberen hem te helpen.
«
»
09:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
09:30 Odo
De vogels maken een film over het kamp. Odo filmt het niet goed, maar laat wel iets speciaals zien.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Gus nodigt Lu uit om een spelletje te spelen, maar hij verwacht dat ze zich aan de regels houdt. Maar Lou gebruikt liever haar verbeelding. Uiteindelijk stelt ze een spel voor dat iedereen leuk vindt.
«
»
09:40 Monty & Co
Gabriella besluit dat kleuren als geel iedereen gelukkig maken, maar blauw maakt ze verdrietig. Gabriella probeert Monty en de rest te bevrijden van de kleur blauw, maar dat maakt iedereen boos.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Mitzi gaat in het bos op zoek naar de grote boze wolf. Edmond en Lucy hebben tips voor haar.
«
»
10:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
De moeder van Freddie geeft iedereen een spannende rondleiding door de brandweerkazerne. Maar als er een noodgeval uitbreekt, brengt Cory's gedrag iedereen in gevaar.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang. Hij blijkt niet de enige.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill heeft tandpijn en durft niet naar de tandarts. Samson en Marie overtuigen hem om toch te gaan.
«
»
10:30 Tik Tak
Er is een moersleutel gemaakt van bouten en een bulldozer tekent een moersleutel in het zand. Boekenmeisje maakt een wieg met magie.
«
»
10:35 Bumba
Bumba is zijn schoenen kwijt en nu moet hij de hele dag op zijn sokken blijven lopen.
«
»
10:40 Simon
Lou verliest een van haar haarklemmetjes in de sneeuw buiten de school. SuperRabbit schiet haar te hulp.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn vies geworden van het buiten spelen. Wanneer ze van Kaatje in bad moeten, willen ze niet. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook in bad moeten en verzorgd moeten, ook haar hondje gaat naar de honderkapper.
«
»
11:00 Odo
Odo wordt niet gekozen voor het voetbalteam van het Boskamp, omdat hij te klein is. Odo en de andere kleine vogels dagen de grote vogels uit tot een wedstrijd.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu wil dat Biba alleen met haar speelt en raakt van streek als Biba anderen erbij betrekt.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu wil graag een huisdier, maar ze weet niet wat voor eentje. Ze doet alsof Slak, Gabriella en Monty verschillende huisdieren zijn, maar zij zijn niet zo gemakkelijk. Ze besluit dus om voor haar speelgoedhondje te kiezen, die alles doet wat ze wil.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Luzie ontdekt een aquarel van haar moeder in de voorraadkamer van de kastanjeboom. Het laat de familie Beer zien die picknickt op de open plek met de drie dennenbomen. Edmond en Luzie gaan op zoek naar deze speciale plek.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Als mama en papa uitgaan, blijven Cory en Chrissy thuis met de oppas. Maar Cory weet zeker dat hij een grote jongen is en helemaal geen babysitter nodig heeft.
«
»
11:45 Casper en Emma
Op een ochtend ziet Casper door zijn raam een oudere man met een dame dansen. Casper wil ook leren dansen en hij heeft geluk want op school laat een dansleraar de klas zien hoe ze moeten dansen. Hij geeft cd's mee zodat ze thuis kunnen dansen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson heeft een T-shirt van Bobientje gekregen. Hij heeft het al drie weken aan. Marie wil het wassen want het T-shirt is vuil en stinkt. Maar ze wast het verkeerd en daardoor krimpt het. Samson weet nog van niks en wil het opnieuw aantrekken.
«
»
12:00 Molang
Wanneer Piu Piu en Molang groenten bij de musketiers komen afleveren, worden de dappere soldaten te hulp geroepen om de koning te redden. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hen te volgen, en komen vervolgens zelf in de problemen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella en Slippy winnen een schatkaart en gaan op schattenjacht in hun sterrenstelsel.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella wil haar moeder een speciaal cadeau geven en komt bij een nevel waar sterren worden geboren.
«
»
12:30 De Smurfen
Als de andere Smurfen niet meer willen poseren voor Schildersmurf, zoekt hij een nieuw onderwerp.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Anglaigus komt met een ingenieus romaniseringsplan: vervang de Luteciaanse winkels door Romeinse thuisbezorgingen. Idefix moet een einde maken aan deze Romeinse overheersing in de samenleving.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina wordt door Bernie uitgenodigd voor een logeerpartij. Sharko vergezelt haar, maar wordt de toegang geweigerd omdat hij niet is uitgenodigd. Sharko ziet Zig onder zijn neus doorgaan met zijn uitnodiging.
«
»
13:00 Mega Mindy
Als de krant een foto belooft te plaatsen van degene die het meeste afval opruimt, wil de commissaris die prijs graag winnen. Omdat hij zelf zo lui is, moeten Mieke en Toby het werk voor hem doen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
De gevleugelde vrienden genieten van een zonnige dag totdat een klein wolkje zich boven de witte vogel nestelt. De regen valt en drenkt de witte vogel, waardoor de zwarte vogel moet lachen.
«
»
13:30 Zouk
Zouk keert terug van een tovenaarskolonie met haar eerste tovenaarsdiploma. Om haar succes te vieren nodigt Zouk Nono, Mr Pumpkin en Noyau de Kat uit voor een feestje.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lisa en Dylan werken aan een moeilijke truc om zo de uitdaging van Lorenzo te voltooien. Maar ieders tekortkomingen zorgen ervoor dat hun band verzwakt en het duurt niet lang voordat ze allebei boos zijn. Ze weigeren nog tegen elkaar te praten.
«
»
13:50 Coop Troep
De missie van vandaag bestaat uit het schoonmaken van de vissenkom van goudvissenpaar Fred en Frieda. Klinkt eenvoudig genoeg, tot Fred en Frieda per ongeluk het riool in worden gespoeld.
«
»
14:00 Nachtwacht
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
«
»
14:25 Zotte dieren
Ontmoet de bezemjagende honden en de huisdieren die vriendjes zijn geworden met robotstofzuigers.
«
»
14:30 Zotte dieren
Maak kennis met een fret die erg opgewonden raakt als hij aanbelt en met de schattigste kittens.
«
»
14:40 De Smurfen
Terwijl Grote Smurf weg is, gebruikt Brilsmurf een toverdrankje zodat iedereen naar hem luistert.
«
»
14:50 Rox
De Inspecteur voor Volksgezondheid, Mr Buix, vindt dat veel voedselfabrieken moeten sluiten vanwege een salmonella-infectie. De Kolonel is geïntrigeerd door het grote aantal van besmette fabrieken en stuur Team Rox om onderzoek te doen.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een échte ster.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn als journalisten op een missie om een foto te maken van het Monster van Loch Ness. Hiermee hopen ze de voorpagina's van de krant te kunnen halen. Niemand weet echter of het monster wel bestaat.
«
»
15:55 Zouk
Zouk is acht jaar oud en leidt een vrij gewoon leven met zijn moeder en vader, beiden tovenaars. Zouk wordt door Jojo uitgenodigd om een rustige dag op een boot door te brengen met hem en zijn vader.
«
»
16:05 Abraca
Een oude vloek van Carabosse ontwaakt wanneer Roodkapje thuiskomt. Om de vloek te genezen moeten drie regels tot op de letter worden opgevolgd. Helaas heeft Roodkapje een echt probleem met autoriteit.
«
»
16:30 Presto's magische school
Vincent verliest zijn krachten vlak voor een belangrijke show. Drakentand maakt gebruikt van de situatie en biedt hem zijn onzichtbare magische cape aan. Deze zal Vincent een meestermagiër maken, maar het blijkt een val te zijn.
«
»
16:45 Coop Troep
Bertha roept de Coop Troop wanneer Prince haar plaats inneemt op haar favoriete bank. Terwijl een deel van de Coop Troop manieren probeert te vinden om hem eraf te krijgen, halen de anderen zijn favoriete speeltje.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Er wordt een verjaardagsfeest georganiseerd voor Timmy. Hij houdt wel van alle aandacht, maar dan wordt de kudde ergens door afgeleid.
«
»
17:05 Spring
Tien en Niek bezoeken op hun beurt Roger in het ziekenhuis. Pia is het geruzie tussen Steven en Roxanne zodanig beu dat ze beiden voor een zeer moeilijke keuze zet.
«
»
17:30 Spring
David en Emma zijn eindelijk een koppel. Roger is aan de beterhand en bedenkt een plan om Arlette te verrassen. Steven en Roxanne hebben dan toch besloten om samen de tango te dansen zodat ze bij Spring kunnen blijven.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
De hoornaar is een gigantische wesp. Sien en Naomi maken kennis met twee verschillende soorten: de Europese en de Aziatische. Naomi laat zich door een van de twee steken om te kunnen meten hoeveel pijn het doet.
«
»
18:20 Nachtwacht
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden. Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
19:00 De Hoppers
Geert wil Daria's feestje opvrolijken als Wally Wasbeer. Ze wordt zestien. Geert verzint een plan: samen met Mo maakt hij een musical over Daria's leven.
«
»
19:20 Spellbound
Het is Halloween, een van Cece's favoriete feestdagen! Behalve wanneer ze ontdekt dat Mia precies hetzelfde kostuum draagt als zij... Lola en Amy krijgen de opdracht om Cece in de gaten te houden tijdens deze gevaarlijke nacht.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
In de thuisboom van de gevleugelde zangers groeien smakelijke bessen, maar ze rijpen langzaam. In het begin moedigen de vrienden het rijpen voorzichtig aan, maar daarna gaat het in een stroomversnelling.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers