TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Erik heeft niet het hart om intiem te worden met een andere vrouw. In het bijzijn van Yvonne laat hij echter in het midden of hij echt trouw was. Bij toeval komt ze erachter dat er eigenlijk niets is gebeurd tussen Erik en de andere vrouw.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Maleficent
Een verschrikkelijk verraad versteent een jonge vrouw en ze is uit op wraak. Ze strijdt met de zoon van een koning en vervloekt zijn baby-dochter om zich later te realiseren dat dit kind de sleutel is naar vrede in het koninkrijk.
«
»
16:25 Parks and Recreation
Leslie Knope probeert haar stad mooier te maken door een park voor algemeen gebruik op te richten op de plaats van een oude bouwput.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Een mysterieus geschenk inspireert Jordan om een tien jaar oude drievoudige moordzaak te onderzoeken in ruil voor de hulp van een catatonische psychiatrische patiënt bij het identificeren van de moordenaar van haar moeder.
«
»
17:40 Superstore
Jonah en Amy's eerste gezamenlijke Valentijnsdag ontspoort als Dina haar vogels meeneemt naar haar werk. Dat levert ook voor Garrett problemen op. Intussen biedt Cheyenne Marcus een tattoo aan.
«
»
18:15 The Goldbergs
Tot ergernis van Ball besluit een sentimentele Beverly meer betrokken te zijn bij Adams school.
«
»
18:45 The Simpsons
Een lokale honkballer heeft een relatietherapeut nodig nadat hij problemen krijgt met zijn vrouw. Homer en Marge besluiten om te helpen en treden op als experts om de relatie perfect te houden.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa ontmoet de zoon van Fat Tony, Michael en hij vertelt haar dat hij graag kok wil worden. Tony raakt ernstig gewond bij een aanslag. Homer neemt het roer over en wordt hoofd van de maffia.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een groep gewapende overvallers breekt in bij een veilinghuis in de binnenstad. De zaak trekt Hondo persoonlijk aan wanneer hij ontdekt dat zijn zuster Winnie een van de gegijzelden is.
«
»
20:35 Divergent
In de verre toekomst zijn alle mensen verdeeld in groepen, gebaseerd op hun persoonlijkheden, behalve de Divergents die tot geen enkele groep behoren. Een jonge vrouw ontdekt een complot om alle Divergents te vernietigen.
«
»
23:10 The Poison Rose
Een privédetective neemt tegen zijn zin in een zaak aan in zijn geboortestad in Texas en ontdekt dat de dochter van zijn ex middenin een opzienbarende moordzaak is beland.
«
»
00:55 S.W.A.T.
Een groep gewapende overvallers breekt in bij een veilinghuis in de binnenstad. De zaak trekt Hondo persoonlijk aan wanneer hij ontdekt dat zijn zuster Winnie een van de gegijzelden is.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers