TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Rebus
DS John Rebus raakt betrokken bij een gewelddadig crimineel conflict dat persoonlijk wordt wanneer zijn broer Michael, een voormalig soldaat, de grens overschrijdt om voor zijn gezin te zorgen.
«
»
03:10 Sherlock
Een oorlogsveteraan ontmoet een vreemde man, die op zoek is naar een huisgenoot. Sherlock en Watson ontmoeten elkaar voor de eerste keer en moeten een reeks onmogelijke zelfmoorden oplossen.
«
»
04:45 Catch Me a Killer
Chris en AJ arresteren de man die brieven naar de pers heeft geschreven. Micki krijgt haar vuurdoop met de autopsie van Joey Adamse, en de zaak begint zijn tol te eisen van AJ.
«
»
05:30 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»
06:00 Ghosts
De vervelende buurman van Alison en Mike ziet een zakelijke kans die vervolgens een complete oorlog tussen hen veroorzaakt. Ondertussen maken de geesten onverwacht een nieuwe vriend.
«
»
06:35 Father Brown
Father Brown doet onderzoek naar een vermiste persoon, een moord en een mythische wilde kat.
«
»
07:30 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface van het St. Vincentklooster in het Engelse plaatsje Great Slaughter rijdt op een scooter en maakt zelf wijn. Daarnaast geeft ze de politie gevraagd en ongevraagd advies in moordzaken.
«
»
08:25 Death in Paradise
Wanneer de vader van Naomi's beste vriendin tijdens een bruiloft op Sint-Barnabas wordt vermoord, schiet het team haar te hulp. Marlon probeert zich voor te bereiden op zijn brigadiersexamen, maar hij is helaas snel afgeleid.
«
»
09:30 Murdoch Mysteries
Kapitein Bernier is op zoek naar fondsen voor zijn expeditie naar de Noordpool. Tijdens een diavoorstelling van zijn laatste reis, verschijnt op sommige ervan de inscriptie 'Assassin'.
«
»
10:25 Joanna Lumley's Silk Road Adventure
Joanna Lumley begint haar grootse avontuur in Venetië, het Europese vertrekpunt van de zijderoute. De zijderoute was een gevaarlijk wegennetwerk, waar vanaf 200 voor Christus tot de middeleeuwen druk gebruik van werd gemaakt.
«
»
11:20 Antiques Roadshow
Het team is terug in de Royal Botanic Garden Edinburgh, waar de experts onder andere traditionele dracht uit de Hooglanden bespreken. Fiona bekijkt een plantenspecimen dat verzameld werd door Charles Darwin.
«
»
12:25 Whitstable Pearl
Een lokale pub staat te koop en de dorpsbewoners zijn boos dat de pub mogelijk aan een projectontwikkelaar wordt verkocht. Wanneer de projectontwikkelaar de dag na de verkoop dood op het strand wordt aangetroffen, doen Pearl en Mike onderzoek.
«
»
13:20 Hope Street
Dominee Gray vraagt de politie om op zoek te gaan naar zijn vermiste loonwerker Doug. Hij is bang dat Doug tijdens het werk op het land een ongeluk heeft gehad. Niet veel later wordt het lichaam van Doug in een gierput aangetroffen.
«
»
14:10 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface en haar kompanen proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de moord op de eigenaar van Salem's Dolls, wiens lichaam wordt ontdekt in een afgesloten kamer.
«
»
15:05 Midsomer Murders
Barnaby vraagt zich af of een deal voor de verkoop van een stuk land wel eerlijk gaat. Het gaat om de koop van een stuk land waarop vakantiechalets geplaatst zullen worden. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby vraagt zich af of een deal voor de verkoop van een stuk land wel eerlijk gaat. Het gaat om de koop van een stuk land waarop vakantiechalets geplaatst zullen worden. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
16:55 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een astronoom, die tijdens een zeldzame planetaire gebeurtenis van een hoge klif is gevallen. Ondertussen koestert Neville romantische gevoelens.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Silk Road Adventure
Joanna volgt de oude zijderoute van de Zwarte Zee naar de Kaspische Zee, door Georgië en Azerbeidzjan en maakt kennis met de contrasterende identiteiten van deze twee voormalige Sovjetstaten. In Azerbeidzjan maakt ze een traditionele zijden sjaal.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Het team is terug in Aston Hall in Birmingham. De experts bespreken onder andere Wind in the Willows-beeldjes, memorabilia van een Aston Villa-voetballer en voorwerpen van een legendarische bergbeklimmer.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de moord op een golfer en raakt daarbij volledig in de ban van de sport.
«
»
21:00 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface van het St. Vincent's Klooster helpt de politie met het oplossen van een variëteit aan misdaden die plaatsvinden in een klein dorp dat erom bekend staat veel moorden te betreuren.
«
»
22:00 Scott & Bailey
De politie probeert de lichamen in de kelder van de familie Bevan te identificeren. Er wordt een nieuw lichaam gevonden, dat van de oudste dochter blijkt te zijn. Ondertussen vertelt Bailey aan Sean dat ze spijt heeft van hun huwelijk.
«
»
23:00 Silent Witness
In een appartement wordt een gemummificeerd lichaam gevonden dat daar al een jaar verborgen was. Het team probeert de identiteit van de dode te achterhalen en raakt verwikkeld in een duistere wereld van drugs en mislukte cosmetische ingrepen.
«
»
00:05 All Creatures Great and Small
James krijgt een noodoproep voor Tricki Woo, het hondje van Mrs Pumphrey. Tristan wil verder met zijn opleiding, maar Siegfried twijfelt daarover. James komt nader tot Helen als hij hun bekroonde stier komt behandelen.
«
»
00:50 Time
Na een overhaaste beslissing ontsporen Kelsey's plannen volledig en moet ze een nieuwe weg vinden.
«
»
01:35 The Outlaws
De illegale activiteiten van de Outlaws lopen inmiddels als een trein. Christians oude vijand krijgt een nieuwsgierige bezoeker en ontvangt later een pijnlijk bericht. En een bekend gezicht brengt de voortgang in gevaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers